Cam da [fara suparare], dar hai sa nu radem prea mult, chiar deloc. Oricui i se poate intampla asta. Dar cum ai reusit sa iei nota asta? Ce clasa esti? Si nu ti-au dat deloc punte din oficiu?
Pai asta dovedeste cat te-ai pregatit, doar u poti considera daca te duce kpu sau nu facand desigur comparatie cu cat de mult te-ai preocupat de matematica
Nota aia o poti repare cu media din oral.Crezi ca poti? Adica, teza conteaza 25% mi se pare.
Oircum, cred ca de duce capul. Dar nu ai invatat sau aveai emotii sau te-ai grabit si nu ai mai fost atenta.
Nu e vorba ca nu te duce capul. O nota mica la teza la matematica nu inseamna nimic. Poate esti foarte bun in alt domeniu ca sportul, romana, engleza, franceza, biologia, chimia, calculatoare etc. Nu te descuraja pentru o nota, ai sa vezi.peste ani, cand iti vei aminti, vei rade.
Concentreaza-te in special pe ce iti place tie sa faci si o sa fie bine.
Multa bafta in continuare!
`Buna! Nu cred ca nu te duce capul M`ai bine zis in momentul tezei aveai multe emotii ...si mie mi s-a intamplat... E normal sa ai emotii.
Ori ai avut prea multe emotii, ori nu esti facut pentru matematica. Capul il duce pe oricine daca el vrea.