Totdeauna ma intreaba ca ce am cu ea, ca ea n-a facut nimic, de ce are toata lumea ceva cu ea si altele.-asta da dovada ca se teme
Nu te ai gandit ca e doar gura de ea?
Sigur ai pa cineva pe care sa te bazezi
App am aceeasi problema ca si tine.
Si de aceea okolesc problemele
Dar probabil daca ar fi sa ma calce candva pe nervi ar patio pentru ca nu sunt genu care sta sa ia bataie.
Deci fii sigura pe tine si cerei dovezi cum ca tu ai fi vorbito de raw.
Daca e tot cu clontu mare dao drk si uita.ca nu merita proastele astea
Tu nu ai vreun frate mai mare sau var ceva? nust fi si tu mai cu tupeu ca daca esti tare in gura si ii zici niste replici de ramane cu gura cascata nu cred ca te mai crede cum zici tu timida si nu cred co sa se mai ia de tine asta nu inseamna ca trebuie sa o injuri doar ii explici frumos care e treaba si daca nu intelege si tipa la tine ii zici ca tu ai vb frum asa ca ciocul mic fi si tu tupeista ca ea nu te lasa calcata cati ani are fata?
Eu as zice sa ii zici ca mai intai baiatul ala sa ii demonstreze ca a vorbit cu tine si dupa mai vedeti cum decurg treburile... fara dovezi nu poate sa te bata zic eu, mai am o intrebare:ce varsta ai? dar ea? si oricum zii ca ce motive ai avea tu sa te iei de ea si sa se gandeasca putin logic ca daca tu vroiai sa o injuri nu o injurai chiar la prietenul ei.
Dha... e o chestie si asta
la mine e exact invers, am prea mult tupeu fiindca am niste "pesti" in spate si s'ar putea la un moment dat sa ma satur de atata tupeu
nu trebuie sa-ti fie frica de nimic, adica pan' la urma ce poate sa-ti faca? te i'a oleaca de par, si? nu mori de'atata
adica si eu par plina de figuri (ca "aia")insa n'am nimic cu nimeni, uneori ma i'au de cei care comenteaza la adresa mea si de accea par asa de "periculoasa"
bafta
Ceau:*
si eu am fost intr-o situatie asemanatoare
fata respectiva a venit l amine si sa luat de mine ca prietenul ei s-a despartit de ea ca el ea spus ca ma place pe mine...(asta a fost un pretext ca sa scape de ea)
sa luat de mine si eu eram cu prietena mea cea mai buna (face box de cativa ani) si a vruit sa o bata si am prinso de mana sa nu se ia de ea ca eu sunt cam timida si miloasa
apoi la scoala... iar sa luat de mine si am lasat-o in pace...
apoi a intrat pe mess si mi-a spus ca, cand am s-o vad am sa vad eu ce patesc
i-am spus :strada a 9-a nr 14 hay la 4 de abia astept sa ne vedem
a venit la mine si i-am spus ce are cu viata mea ca eu nu sunt de vina ca ala s-a plictisit de ea si i-am spus ca eu nu am nicio treaba ca el ca a fost un pretext din partea lui ca sa se desparta de ea
si ea de nervi a inceput sa zbiere la mine si m-a facut ''curva''am zis ca mor de nervi cand m-a facut asa
mie una numi plac bataile sau tot ce este legat de ele
si i-am spus:acum sa vezi ce ti'o iei.si i-am dat un pumn in ochi. i-am dat cam tare ca am am simtit pe pumnul meu
apoi ea sa luat si a fugit apoi a venit cu parinti ei la mine.ca sa merg eu dimineata la politie ca or sa faca plangere. nu au mai facut plangere... dar am primit o bataie de la mamamea...pff
deci draga ti'am spus toate astea ca sa intelegi...ca uneori este doar vorba de o persoana ca la fapte sunt farze:*
incearca sa vorbesti cu ea live iar daca vezi ca ea nu vrea sa inteleaga omeneste si daca vezi ca sare sa te bata... dai cu pumni si cu picioareletrebuie sa te aperi si tu. apoi ai grija ca daca are spate trebuie sa iti faci si tu spate.imprietenestete cu cineva care are spate.sau povestestei varului sau fratelui tau
multa bafta
si daca vrei sa vb ia idd meu
roxyprincesss
Fii si tu mai intepata! Las-o sa zica ea ce vrea, evit-o cand stii ca ai dreptate. Si mai ales, cand se ia asa de tine spune-i si tu vreo doua succes!
Ei da? daca nu merge imaginea ta de tipa draguta, atunci ia-o cu din astea grave
daca incearca sa-ti faca ceva, da`i o palma imediat.believe me. o sa mearga.in locul tau cred ca i`as da niste replici.sau m`as pisha pe ea.nu`ti mai face atatea griji.ai prietenii tai si alea alea.iti e de ajuns .
si ma rog ca sa rezolvi cu ea, nu stiu.bate`o la cap.si fa sa nu mai pari o fata "cuminte", bine? ca asa ii dai probabil sezatia ca esti fraiera.si nu inteleg de ce trebuie sa fii timida.adica crede`ma, si eu am fost, si mi-a trecut.chiar nu inteleg de ce eram asa.;
ciudat . spune`i ce simti, si du`te si la handicapatu` ala care baga strambe. daca te simti aiurea singura, mai cere si tu ajutorul prietenelor.
Hm...am o idee! Roaga pe cineva sa faca un id de messenger(orice id), sa isi puna acelasi nickname ca si tipul "tare" si sa poarte cu tine o conversatie in care sa iti spuna ca se foloseste de tipa fitoasa pentru nevoi hormonale, iar tu sa ii iei apararea tipei si sa ii spui ca nu e bine ce face(bla, bla, bla). Ai grija la detalii si foloseste expresiile si abrevierile pe care le fofoseste si el, apoi scoate conversatia la imprimanta si arata-i-o tipei cu aere, iar daca tipul zice ceva de genul: "nici macar nu am conversatia" tu ii poti raspunde:"bineinteles, ai sters-o!". Sper sa iti fie de folos!
croissant întreabă: