| ForeignO a întrebat:

big grin

Asi dori sa va intreb ceva (din experientele fiecaruia).

Daca ati folosit ulei de ricin, cat l'ati folosit pentru a da rezultte? Eu, ma dau cu el de 3 ori pe saptamana. Odata joi cand vin de la scoala stau 2 ore cu el si apoi fac baie, ma mai dau si vineri seara si sambata seara. Credeti ca functioneaza daca ma dau diferit? Adica vreau sa spun ca nu fac aceias metoda, adica odata stau 2 ore si de 2 ori stau o noapte. Afecteaza?

Si inca un lucru. Stiti unde pot gasi polen? Am auzit ca este o cura de ingrasare cu polen. Imi puteti spune mai multe despre ea?

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma dadea mama de doua ori pe saptamana si dormeam cu el cred ca 2 luni pe an pana m-am mai marit cam pana la 18 ani, am un fir gros si lucios, de multe ori sunt intrebata cu ce ma dau pe par, acum folosesc sapun de casa la spalat si mai cumpar cateva vitamine pentru par in rest nimic, '
polen gasesti la orice plafar sub orice forma, pasta tinctura granule, despre polen ai sa gasesti la instructiuni sau pe net, oricum nu lua prea mult pentru ca afecteaza mucoasa stomacului chestie verificata de mine. 1 luna pe an suficient.

2 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Polen gasesti la plafarbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Polenul il gasesti la flori, in rest nu stiu. big grin