| musicismymedicine a întrebat:

Salutbig grin
deci, eu am o sora geamana (nu identica), si mai tot timpul ne certam. cand suntem certate ne facem in toate felurile rolling on the floor chestia e ca ieri, cand eram certate, i'am spus "vaca ", si de atunci nu mai vorbeste cu mine, si ma simt vinovata, adica si ea ma face in toate felurile dar nu sunt atat de sensibila. nu stu cum sa imi cer scuze, ca e cam dificila;happy. deci, daca ma puteti ajuta v'asi fi recunoscatoare happy

Răspuns Câştigător
| ღClauuღ a răspuns:

Incearca sa te impaci cu ea si spune`i ca si ea te-a jignit de multe ori pe tine dar tu nu te`ai mai suparat.Si pana la urma sunteti surori trebuie sa va impacati ca doar faceti parte din aceiasi familie.Bafta:*

3 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! pai in aceste cazuri ai putea doar sa ii spui un sincer ''imi pare rau''. trebuie sa ii explici ca nu ai spus asta intentionat, si ca pur si simplu ai spus-o de nervi.
nu ar trebui sa va mai certati. faceti in asa fel incat sa nu mai gasiti motive de cearta.sunteti surori.ar trebui sa va intelegeti si sa va ajutati una pe cealalta.
daca va certati,
problemele nu le rezolvati.
daca va vorbiti urat
aveti multe de pierdut.

pai, mult succes! va pup!

| inger02 a răspuns:

Draga mea daca e suparata si nu vrea sa te asculte spune-i printr-o scrisoare ca iti pare rau si ca promiti ca nu ai so mai faci asa spune-i ca o iubesti foarte mult si nu puteti sta certate si cumparai un buchet de flori. si astepata dupa aceea sa vezi ca o sa te impaci cu ia.kiss

| selly000 a răspuns:

I-ai putea lua un cadou, ca sa arati ca-ti pare rau, sau ii poti face o felicitare facuta manual(sau poti s-o cumperi tu).Si incercati sa nu va mai certati.