| PDM2000 a întrebat:

Salut:d este vorba de un baiat >8- acesta de ceva timp de fapt de cateva luni bune nu ma mai baga in seama... si ieri seara a vorbit cu o prietena de-a mea ( colega lui ) si a spus ca a avut dreptate in legatura cu tot (ea i tot supuea inainte sa ma bage in seama si delea ca dupa aia va fi tarziu si vei vedea thu dar treaba taa) si sia ceut scuze dar ea a spus ca nu ei ar trebui sai ceara scuze ca mie si mi-a spus pe mes ca i pare rau si ca a fost un fraier si i'am spus nu-i nimic se mai intampla si dupa aia mo facut sa plangcrying si azi l-am chemat afara si nu mi-a raspuns am strigat la el dar nimic am mers la el nu mi-a deschis si inainte punea el sau frasu muzicaaaa de aia tare ca noi suntem veci de bloc eu stau la parter el la 4 si cred ca el era pentru ca frasu o venit de la judoo si era el sau frasu pe geam ca sunt gemenii :d si nici pe mes nu imi raspundeaa crying el a stat cu fosta mea prietena bunaa si acum s-au despartit si as mai vrea sal mai inveselesc una alta si nu stiu cum sa facthinking ma mai baga in seama? azi la scoala o venit pe holu meu si so uitat asa fain si mi-a facut nu stiu cum o privire faina si l-am salutat si mno... cum as putea sa'l si inveselesk?

1 răspuns:
| Thoamnee a răspuns:

Deeci dupa ce a stat cu cea mai buna prietena a taa, tu vrei sal inveselesti? Daca as fii in loku taau, iaas trage o fericire de numa numaa.oh go on oriqm.e alegerea taa.paai tu ai inccerktt.ai mers la eel, ai vb cu eel.ce mai vrea? sa te rogi de el in genunki.
oriqm.eu gandesc ca daca tea faqut sa plangi nu mai merita nimic(banuiesk ca esti tanara, ai o viata inaintee.si nu trebuie sa stai la kuru unui baiat.mai putin sa planggi.)
dar infinee.iai putea lasaa un mesaj fain pe messhappyskriei acolo tot ce vrei sa ii zici ca sigur il citesteewinkingchestii misto, sttii ttuu! norook:*