| iiKiduuu a întrebat:

Dați-mi vă rog argumente contra faptului că, corpul uman nu este conductor electric... Fără răspunsuri la vrăjeală sau comentarii aiurea gen (TPU nu e pentru teme).
Mulțumesc anticipat!(răspunsul cel mai explicit primește fundă +vot)

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Avand in vedere ca corpul uman contine 70% apa, iar aceasta este un bun conducator electric, se explica si varianta ei. Daca mediul e umed si favorizeaza transpiratia, clar pielea devine la randul ei conductor. Poate doar asa sa-mi explic asta. Si faptul ca in permanenta in corpul nostru se transmit impulsuri electrice, in inima, muschi, in neuroni (impulsuri electrice nervoase). Asta e logica mea, mai mult nu te pot ajuta

6 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Corpul uman este conductor electric!

| iiKiduuu explică (pentru DNSK):

Știu dar când m-am dus la profă o zis că sunt și argumente contra...

| iiKiduuu explică (pentru DNSK):

Eh.îi scriu așa și gatalaughing mersibig grin

| DNSK a răspuns (pentru iiKiduuu):

Cu placere. sper sa fie bine ce-am gandit eu

| DNSK a răspuns (pentru iiKiduuu):

Avand in vedere ca corpul uman contine 70% apa, iar aceasta este un bun conducator electric, se explica si varianta ei. Daca mediul e umed si favorizeaza transpiratia, clar pielea devine la randul ei conductor. Poate doar asa sa-mi explic asta. Si faptul ca in permanenta in corpul nostru se transmit impulsuri electrice, in inima, muschi, in neuroni (impulsuri electrice nervoase). Asta e logica mea, mai mult nu te pot ajuta

| Cosmin86 a răspuns:

Baga un cui in priza si tine pe cineva de mana...o sa vezi ce conductor bun e si poate n-o sa mai pui intrebari retardate

| iiKiduuu explică (pentru Cosmin86):

Si dacă citești ce am scris eu mai sus..nu o să dai răspunsuri retardatebig grin