| ana_5516 a întrebat:

Daca aveti idei de costume pentru majorete ajutati-ma va rog mult!
As vrea ca in costum sa fie fusta de blugi si sa ne incaltam cu adidasi albi (pentru ca din astea au toate fetele din echipa). Ce tricou, mieu ne luam? (noi am zis sa ne luam roz, dar poate avezti vreo idee de ceva mai special, interesant, nu stiu). Idei de strampi, egari... (fetele au zis sa luam egari negri ca avem toate si balerini negri dar mi nu mi se pare prea frumos). Poate aveti vreo idee... Si pentru coafura daca va ganditi la ceva frumos spuneti-mi.

7 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

1. fusta de blugi-nu te lasa sa faci ce vrei...deci.va puteti lua fuste... dar nu de blugi
2. Un maieu cu gluga...sau tricou cu glugatongue
3.nu va trebuie iegari sau strampi... daca va luati jambiere cu roz si negru sau roz si alb e perfect.

| NenaColl a răspuns (pentru mada12):

Bine crezi ca e asa de folositor...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa purtati o fusta dar in nici un caz de blugi de culoare albastru cu alb si o bluza de culoare alba cu o cravata alba atasata de bluza si o vesta pana la sani... de aceeasi culoare cu fusta adica albastra deschis
sau inchis
mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteti sa va luati un tricou cu numele echipei si culoriele sa fie alb cu albastru fusta alb cu albastru, pomponi sa fie albastrii si adidasii sa fie albi! :*

| meddy28 a răspuns:

Pai...

V-ati putea lua toate o fusta mini de ce culoare va place, Adidasii albi sunt foarte buni. Ati putea lua un tricu alb si peste o veste tip corset adica are maneci ca si vesta dar e sub piept de culoarea fustei. Ca sa arate mai frumos puneti-va si jambiere de culoarea fustei. Iar parul ar fi frumos ca doua din voi sa il aveti liber iar celelalte prins in coada.
P.S. Pentru a arata mai supar ati putea sa va puneti putin sclipici si in par o suvita falsa in culoarea costumului.
Daca vrei si alte idei contacteaza-ma pe id meddy_28

| lavinia4 a răspuns:

Eu sunt majoreta si avem rochite alb albastre facute de cea mai buna croitoreasa din orasul meu cu decolteu in V adidasi alb albastri si parul ondulat (cu placa)si desfacut noi am luat premiul 1 pentru costumatie

| andra1997 a răspuns:

Deci noi am cumparat rochite...de 100de lei si sunt super tare sau mai eftine ori la croitorie sa dai material