| Maryanulukual a întrebat:

Salut,daca iubita mea are 18 ani eu 17, părinți mei sunt de acord sa stea cu mine împreună dar părinți iubitei mele nu, pot fi ceva probleme?

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Păi alor tăi le va conveni băiatul lor sta cu o fată majoră! Dar părinți fetei sănt protectori cu ea își pot da seama până unde se poate ajunge cu fica lor dacă nu-s atenți cu ea.

Problema este că în familia acelei fete nu este încrederea Adevărată între ea și părinți ei dacă ar fi avut încrederea Adevărată în fica lor nu ar fi nevoit decât să-le spună la cine doarme în seara acea să știe unde rămâne fica lor peste noapte!

Eu așa văd și înțeleg toată situația ta cu ea și familia ei cu ea.

încrederea Adevărată și loialitatea unui om nu o poți cumpăra! și nici o poți licita! fie și între mama fică sau tatăl și fiul.

Orice relație de familie orice relație de prietenie orice relație de amicie orice relație are la bază încrederea Adevărată și loialitatea, fără încrederea Adevărată și loialitatea nimeni nu va avea de aface cu tine serios, o să fi la vânzare, de închiriat, sau de înlocuit!

2 răspunsuri:
| Maryanulukual explică (pentru 1onur):

Eu ma refer aici ca daca imi poate face probleme cu politia sau ceva, parinti ei nu mă accepta pentru ca sunt de alta etnie si de asta

| 1onur a răspuns (pentru Maryanulukual):

Tu ești minor ea este majoră.