Am trecut si eu prin momente cam neplacute in genul tau. Dar TREBUIE NEAPARAT sa iei atitudine! Nu o lasa sa faca ce vrea ea din tine! LUPTA! Pur si simplu spune-i verde in fata. Nu pe ton de cearta, ci frumos. Daca itnelege foarte bine, daca aplica si mai bine. Daca nu intelege si se supara atunci ii spui un definitiv ADIO. Caci nu merita sa suferi dinc auza unei fete care nu stie sa aprecieze prietenia. Gata, nu trebuie sa mai suporti asta. Gaseste-ti si tu alte fete cu care sa stai si castiga-le increderea. Dar iti recomand sa nu mai fii prietena intima cu nicio fata caci la varsta aceasta caracterul omului nu este inca format si risti sa se repete povestea. Pur si simplu (dupa ce i-ai spus ce aveai de zis) ignor-o si imprieteneste-te cu alte colege si chiar colegi. Din experienta mea pot sa-ti spun ca baietii sunt mai buni prieteni. Mai ales daca ai prin clasa vreunul care nu se incadreaza in gasca "cool" de macho men. Aceia mai sensibili, sau aceia mai ...gay. sunt cei mai buni prieteni. Totusi nu te mai confesa nimanui, caci nu stii cand se trezeste pers respectiva sa iti destainuie secretele.
In concluzie, e clar ca fata respectiva nu are pic de idee cum sa se comporte. poti sa-i arati ca greseste si sa-i amintesti de trecutul vostru impreuna. Gaseste-ti singura pers cu care sa stai in banca si nu-i mai arata ca poti fi manipulata si jucata pe degete. NU ESTI O PAPUSA! Mult succes!
Elenastoica9 întreabă: