| GGabiy a întrebat:

, daca ma simt agitat, am o stare de tensiune, si am o caldura puternica in corp, sunt semne ale stresului? si inca ceva imi sare "tandara" repede.

8 răspunsuri:
| Maryyys a răspuns:

Analizeaza-ti sentimentele, gandurile, dorintele. Ai un conflict interior sau o nemultumire, poate o teama pe care o ascunzi? Fugi de ceva, de cineva sau de tine?

| GGabiy explică (pentru Maryyys):

Nu am nimic, sunt multumit laughing, nu fug de nimic. Mananc foarte multe dulciuri, beau suc inseamna ceva?, mi-am luat tensiunea si e 121/8 si ceva e ceva in neregula?

| Maryyys a răspuns:

Poti avea energie in exces ce se vrea consumata. Plimbare, sport etc

Nu sunt semne ale stresului? e posibil ca ma schimb odata ce cresc, cand eram mai mic nu eram asa.

| Maryyys a răspuns:

Iti poti face analizele de rutina daca ai dubii

Mi-am facut analize sunt bune.Mi se pare deranjant chestia asta, doar cand mai fac un anumit tic mai scap de presiune...

| Maryyys a răspuns (pentru GGabiy):

Incearca sa faci sport, plimbare, meditatii (respiratie profunsìda suìi constienta ) sau cauta un psiholog daca simti ceva deranjant. Oricum nu stiu de ce te ingrijorezi. Starea de agitatie dispare la un moment dat. Incearca sa observi cand iti vine si de ce.

O am mereu de cand a inceput anul, posibil sa fie din cauza ca am scapat de o dependenta care a durat mult timp, ma refer la cea de pc.