| Rebekah1664 a întrebat:

Daca vreau sa slabesc si fac exercitii fizice doar daca transpir voi primi rezultate? Adica daca fac zilnic abdomene, genoflexiuni etc doar daca transpir voi primi rezultatele dorite? Stiu ca e penibila intrebarea dar sunt disperata. Merci pt intelegere!

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca alergi la 40 de grade sa inteleg ca vei da multe calorii jos asa prin minune, transpiratia inseamna ca apa din corp este eliminata ca corpul sa se racoreasca nu are nici o legatura cu grasimea, slabirea este un proces pe viata toate dietele au acelasi rezultat ingrasarea apoi rapida atat, manca ce e sanatos si vei ajunge la o greutate normala simplu, eu recomand tot insanity dar e foarte greu de facut alea 30 de minute sau macar fa tabata sau cateva sprinturi pe zi macar 6 timp de 30 de secunde cate unu
si da deficit caloric

| RainmakerX a răspuns:

Hei.
Nu neaparat... Vezi tu, daca transpiri atunci inseamna ca depui efort.

Daca nu depui efort atunci nu ai rezultate.
Pe scurt... daca nu transpiri atunci ori lucrezi foarte putin si nu o sa vezi multe rezultate, ori faci exercitii mult prea usoare.

Eu am slabit cu Insanity Workout. Cauta pe net... este un fel de ultra-cardio.
Nu ai cum sa nu transpiri daca faci asa ceva.

Nu este neaparat sa faci abdomene, genoflexiuni... etc. Poti sa faci cardio daca vrei sa slabesti. Cauta pe net cardio *25-50* de min *in functie de cat ai timp*

Daca vrei sa slabesti atunci trebuie sa faci miscare, sa arzi cat mai multe calorii. De asemenea este indicat sa respecti anumite diete... In principiu sa nu mananci prostii sau bombe calorice. Incearca sa mananci mai putin ca de obicei dar nu exagerat.

Daca esti in deficit caloric si mai faci si cardio atunci nu ai cum sa nu slabesti.

Succes!