Pai depinde ce problema o sa ii gaseasca. Daca e din cauza softului ar trebui sa se rezolve repede (1 zi) daca e model de telefon recent poate o sa dureze putin mai mult sa faca rost de soft, in caz de probleme tehnice... depinde cat de repede face rost de piesa respectiva care trebuie inlocuita
Pai a aparut in octombrie 2009
Si astia de la service nu ti-au zis cam ce ar putea avea cat dureaza? du-te peste ei si stai de capul lor
Pai nu am fost eu s-a dus o ruda si au zis aia ca o sa sune ei cand e gata
Sper sa fie genu de persoane care sa se implice si sa il faca repede. daca sunt de aia de se lasa aseptati...
Nu cred ca se lasa ca l-am dus acolo de unde l-am luat si telefonul e in garantie.
Asta e alta poveste. probabil au prea multe de facut si cam asa se intampla cand le duci la ei. dureaza ceva timp
Cam cat? ai experimentat?
Eu am asteptat aproape 2 saptamani. sunt din valcea si a trebuit sa il trimeata la Bucuresti acolo l-au reparat, pana l-au trimes inapoi si toate astea dureaza ceva. acum depinde de multe lucruri cat dureaza pentru fiecare telefon in parte
Tu ce problema ai avut? ma rog la tine sa zicem ca te pune pe tusa cam 3-4 zile si pentru transport
Probleme cu softul inainte sa ma prind calumea cum merge treaba cu softurile telefoanelor
Si ce avea mai pe romaneste? nu se deschidea?
Ba da se deschidea dar se restarta mereu
Te las ca plec pe afara bafta si sper sa ti-l faca repede. Funda daca consideri ca te-am ajutat. Numai bine
Ok.pa