Da spune-i chesti ca: " vreau sa iti vad ochisorii sau fata cea dragalasa", "esti atat de frumoasa incat nu te pot uita ma gandesc la tine in fiecare minut" spune-i cuvinte siropoase
Are dreptate lonelyshadow
Asta vrem noi sa auzim
Mai ales ca e pe mess, numai prin cuvinte o potii face sa se indragosteasca de tine.
Fetelor(lonelyshadow si restul) ma dezamgiti si dezamgiti tot sexul feminin
cum sa il invatati pe baiat sa zica asa minciuni, a? nu cred ca v-ar placea sa fiti mintite
la urma urmei
Sincer la mine nu tine faza cu esti asa de frumoasa... Vorbiti cat mai multe... cunoasteti-va si ai sa vezi ca o sa-ti dea si web-ul daca te place... dar sa fii sincer cu ea cand discutati pe mess... ti-o spun din propia experienta. pe mine asa m-a cucerit un baiat si am avut o relatie de 6 luni. bafta
Daca nu ti-a dat niciodata webcam... iti garantez 85% ca nu are! si daca vrei sa o seduci invit-o si tu in oras... si alfel e cand vorbesti cu ea fata in fata...
Ba baiatule incerca sa o tachinezi ceva de genul"daca nu imi dai web o sa cred ca ai proteza"si la chestia cu meritatul ai dat o in bara pe bune pentru ca sa o cuceresti trebuie sa i dai de inteles ca ea trebuie sa te merite pe tine nu invers, dar fii baiat inteligent si gandeste-te cum sa repari greselile. cel mai bine da add la bogdan_new89 si imi spui mai pe larg despre ce e vb si te ajut