anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de 2 zile vorbesc cu o fata pe mess e de varsta mea (15 ani)
si vreau si eu sa incerc s-o vrajesc, ei ii place sa vb mult cu mine s-o intreb
diverse lucruri dar eu vreau s-o seduc si nu stiu cum. ea zice ca are webcam si nu imi arata 'numai daca o sa merit' insa eu nu prea am experienta in domeniul vreajelii pe messenger, care ma ajuta are o bere happytongue

9 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Da spune-i chesti ca: " vreau sa iti vad ochisorii sau fata cea dragalasa", "esti atat de frumoasa incat nu te pot uita ma gandesc la tine in fiecare minut" spune-i cuvinte siropoaselaughing

| Silvia a răspuns:

Are dreptate lonelyshadowlaughing
Asta vrem noi sa auzimblushing
Mai ales ca e pe mess, numai prin cuvinte o potii face sa se indragosteasca de tinebig grin.

| Betty18 a răspuns:

Fetelor(lonelyshadow si restul) ma dezamgiti si dezamgiti tot sexul femininlaughing
cum sa il invatati pe baiat sa zica asa minciuni, a? nu cred ca v-ar placea sa fiti mintitelaughing
la urma urmei

| alice_6789 a răspuns:

Sincer la mine nu tine faza cu esti asa de frumoasa... Vorbiti cat mai multe... cunoasteti-va si ai sa vezi ca o sa-ti dea si web-ul daca te place... dar sa fii sincer cu ea cand discutati pe mess... ti-o spun din propia experienta. pe mine asa m-a cucerit un baiat si am avut o relatie de 6 luni. bafta

| Andrei_6410 a răspuns:

Daca nu ti-a dat niciodata webcam... iti garantez 85% ca nu are! si daca vrei sa o seduci invit-o si tu in oras... si alfel e cand vorbesti cu ea fata in fata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai deja pe la varsta de 15 ani e mai matura, si nu cauta cuvinte siropoase, sigur ar vrea mai degraba un baiat mai matur care sa-i dea senzatia de siguranta.Activeaza-ti tu web-camul iar daca ti-l va cere nu il da, spune-i ca il dai doar daca iti da si ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba baiatule incerca sa o tachinezi ceva de genul"daca nu imi dai web o sa cred ca ai proteza"si la chestia cu meritatul ai dat o in bara pe bune pentru ca sa o cuceresti trebuie sa i dai de inteles ca ea trebuie sa te merite pe tine nu invers, dar fii baiat inteligent si gandeste-te cum sa repari greselile. cel mai bine da add la bogdan_new89 si imi spui mai pe larg despre ce e vb si te ajut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iao si tu cu mai multa vrajeala cu mumusik draguta papusik

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa ii spui : Ochii tai si inma imi arata bunatatea ta si ce esti buna si nu rea.Crdema mi-a mers si mie.