| Antal_Sebi_1995 a întrebat:

Salut, de acum cateva zile ma tot cauta niste tigani sa ma bat cu eilaughing sa va explic faza : acum cateva zile un " prieten" de ai mei a iesit cu ei si a bagat strambe (le-a zis ca i-am injurat de morti) si le-a spus sa vina peste mine in casalaughing Astia 2 au urcat la mine la usa, au furat niste adidasi de la usa si au inceput sa bata in usa si sa ameninte prin mesaje si de atunci ma tot cauta astia, ce ziceti sa fac? Eu as putea sa=i bat dar dupa o sa se bage mai multi pentru ei pentru ca au cunostinte.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Halal prieten ai!
Tu esti chiar asa de prost inca sa il mai consideri prieten pe jigodia care a pus vorbe urate la tigani despre tine?
Pai eu i-as trage 2 pumni in gura, daca-l vad la mine la usa si in veci nu as mai vorbi cu asa om.

Anunta Politia si da-i in gat, pe toti, incepand cu asa zisul "prieten" care te-a sapat.

Nu, tu nu ai putea sa bati pe nimeni, ca tiganii sunt multi si te baga in spital, deci apeleaza la Politie si da-i in gat pe toti, inclusiv pe asa zisul prieten, care s-a dovedit a fii o jigodie ordinara.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aceștia sunt o haită. Poliția.

| iulia0514 a răspuns:

Cum adică ce sa faci? Îi reclami la politie.

| Pisii09 a răspuns:

N-ai decat sa le dai mesaj cu ce s-a intamplat si daca nu inteleg asteapta sa vina spre tine si dale-o pentru ca in caz de ceva se numeste auto-aparare si nu cazi de vina in nmc. Nu apela in nici un caz la politie! O sa ti-o iei mai rauuu.Tu stai dracu potolit si asteapta-i sa vina.