Pai nu stiu dar eu ieri ma uitam la Happy Hour si unul dintre cei doi invitati la finalul emisiunii i-a zis lui Maruta ca s-o intrebe (nu stiu pe cine) ce parere are despre cununiile legate, si dupa aia a zis ca da legatura la stirile de la ora 19. Si tot am impresia ca s-am mai intamplat asta de 2 ori. Adica odata prima data si o data tot asa cand am avut impresia ca s-a mai intamplat si o data acum... Si e ciudat pentru ca am mai patit chestii din astea. Cate o data ma gandeam la anumite lucruri sau visam si se intampla peste ceva timp, sau se intampla ceva si aveam impresia ca am visat asta sau ca s-a mai intamplat... nu stiu, e ff ciudat. Da la tine pare clar. Stii ca chiar exista clarvazatori si mi-a zis tata ca de multe ori politia lucreaza cu ei la cazuri de crime si din astea si rezolva. Am vazut si pe National parca, la Dosarele FBI.
Cred ca esti un fel de clarvazatoare dar care vede in viitor.si mie mi se intampla cateodata asa:ma gandesc la o persoana sau la o intamplare si in aprox 30-60 min chair vad acea persoana sau chair mi se intampla acel lucru.nu te speria e ceva misto
VulpeaDinUmbra întreabă: