| mariansergiu9313 a întrebat:

Salut,de cateva zile numai mananc nimic dupa ora 6 ci doar un iaurt simplu, ceaiuri si cate un mar, Credeti k o sa slabesc ceva dk continui asa?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vei slabi incet dar sigur mai ales daca faci si multa miscare

| VanillaCh0c0 a răspuns:

Nu prea mult, iti dau un sfat care sigur te va ajuta. Sport, sport si iar sport. Poti sa faci cate diete vrei, cum vrei, cand vrei, caci daca au sau nu rezultat oricum depinde de sport. In primul rand sportul e sanatos si slabesti in acelasi timp, iar dupa orice dieta, pielea ta nu va arata intocmai ca si top modelele de succes. Cine te ajuta? Sportul! Tonifica musculatura si corpul tau va arata ca nou. Merita happy

| buburuza2007 a răspuns:

In primul rand nu sari peste micul dejun, este cea mai importanta masa, e bine sa numai mananci dupa ora 6 se accepta si 7 ca organismu sa nu aiba de suferit,manaca supe, fierturi, peste si pui facut pe gratar, fara prajeli, omul consuma cele mai multe calorii pana la ora 15 apoi se ard mai usor,si fa si cateva exercitii fizice usoare,asa vei avea mai mult randament, dar daca vrei sa slabesti iti recomand vara, iar apoi dupa ce slabesti sa incerci sa te mentii, o sa fie greu la inceput dar apoi o sa vezi ca o sa-ti placa, succes

| mickidutza a răspuns:

Nu prea cred... poate un 1 kglaughing
nu mai manca deloc supa 6 si nici dimineata inainte sa mergi la scoala sau servici cam pana la 12. si nu manca paine sau mancaruri grase sau cu calorii. succes.

| ukukuku a răspuns:

Heii happy
Deci asta fac si eu happy
Si eu am slabit 2 kg intr-o saptamanahappy
Dimineata nu mancam nimic.
Dupa-masa mancam foarte putin[Fara paine si carne]
Si dupa ora 6 absolut nu mai bagam in gura!
Si seara sa faci 50-100 abdomene [Depinde cate poti]
FARA DULCIURIII!
Stiu e cam greu laughing dar cu siguranta dupa aceea iti va parea bine ca ai slabit:*.
SUCCES!

| DinamoPCH a răspuns:

Cam da..niciodata sa nu bei inainte, in timpul sau dupa masa...tot timpul la ceva timp dupa si sa nu te culci "cu burta plina"

| WhatDăFack a răspuns:

E important să îţi iei micul dejun, dar mai mănâncă şi ceva spre seară că nu e prea sănătos. Mănâncă ceva uşor seara, nu doar un iaurt. Baftă!