| CristiRx8 a întrebat:

De cateva zile simt ca o colega ma place. Cum as putea sa reusesc sa vorbesc mai multe cu ea? O stiu de la gradinita dar parca imi vorbeste ciudat fata de cum imi vorbea inainte, iar eu sunt mai cuminte de fel.

Răspuns Câştigător
| diadiana2604 a răspuns:

Simplu. te duci la ea si esti tu insuti. vorbiti despre orice filme carti muzica hobbyuri animale orice vrei tu. si uite un pont daca nu cumva e cea mai populara tipa din clasa atunci sansele ca ea sa vina sa iti spuna ca te plac sunt mici. tu trebuie sa faci primul pas pentru ca desi nu ai scris asta ceva imi spune ca si tu o placi. deci spune-i. dar daca e una dintre cele fitoase mai bine renunta. de la gradi pana acum e ceva deci banuiesc ca sunteti prieteni asa ca vorbeste cu ea ca nu va veni apocalipsa si nici nu va trebui sa devi din cumnite un baiat rau doar pentru ca o placi spune-i si gata. chiar daca ai emotii chiar daca nu sti ce va raspunde. oooooo si sa nu te puna sfantul duh sa gandesti ca daca ii spui si ea nu te place nu veti mai fi prieteni si ca de asta ar fi mai bine sa nu ii spui ca o sa regreti .....mereu bafta!

1 răspuns:
| ovidiu123432 a răspuns:

Pai mergi la ea si ii spui, esti colega cu ea ii poti spune la scoala sau poti vorbi si pe pe Facebook.