Buna! In primul rand eu sunt baiat dar am cam aceeasi parere ca si tine doar ca pentru astfel de oameni care insala nu folosesc termenul de "baieti" ci acela de obsedati sexual.
"Specimenele " din ziua de azi nu iubesc ci doar fac ceea ce le dicteaza instinctul. Sunt cu o fata pentru corp de cele mai multe ori, se gandesc numai la sex, fumat si filme cu ____.Altceva nu stiu acei obsedati.
Ce pretentii sa ai daca nimeni nu i-a invatat ce e acela "Un cod moral" sau "cavalerism"... Poate ca asa se comporta si tatal lor cu mama,poate ca asta au inteles ei,"POATE".
Deci,concluzia?
*Persoanele de fata se exclud.
Baietii fac doar ce le dicteaza instinctul,cei mai multi dintre ei nu simt nimic si spun acel "Te iubesc, tu esti totul pentru mine" doar ca sa primeasca sex, asemenea unor catelusi care cersesc de la masa stapanilor.
Nu toti sunt asa doar ca o sa gasesti multe astfel de specimene daca esti atenta la cei care te inconjoara.
Nu, daca te iubeste cu adevarat atunci nu mai vede pe nimeni in afara de tine, nu simte placerea alaturi de altcineva, aceasta este parerea mea.
Daca spune ca te iubeste si dupa pleaca la alta atunci cel mai probabil a spus ca sa te aduca la mana lui, ca sa poata face tot ce vrea cu tine.
Succes!
Nu doar băieții înșeală. Majoritatea oamenilor înșeală pentru a-şi demonstra că încâ e dorit. Poți înșela și din egoism, pentru că vrei mai mult. Dar poți să iubești și să înșeli, instinct sexual. Dar moral ar fi să te abții. Tentații sunt la fiecare colț, nu înseamnă că trebuie să cedăm. Ține și de empatie. Indic ca oamenii care înșeală să se întrebe mai întâi: cum m-aş simți eu dacă aș fi înșelat de omul pe care îl iubesc și care îmi spune că mă iubește?
Daca te iubeste cu adevarat nu te va insela niciodata, dar daca te inseala e evident ca nu te iubeste suficient, si cu prima ocazie in care ar da peste cineva mai bun ca tine te paraseste.
Eu personal sa fiu impreuna cu o persoana pe care o iubesc cu adevarat nu as putea-o insela niciodata.
ale0409 întreabă: