Nu-ţi este frică, ai doar o teamă interioară că nu ştii ce să faci când ajungi la volan. nu e greu, un amator care nu a mers în viaţa lui învaţă din primele zile ( depinde de persoană ), du-te cu încredere, instructorul are tot ce e nevoie în dreapta, dacă greşeşti nu e nici o problemă, aşa înveţi. şi fără emoţii, nu ai de ce.
Pai nu stii ce inseamna introvertit sau ce? Te duci, iti explica ce si cum si dupa o sa inveti, nu e greu si n-are de ce sa-ti fie frica, iar dupa ce o sa fii sigur pe tine o sa scapi si de emotii.
Problema reală apare după ce ai luat permisu şi eşti la volan pe cont propriu. Aşa am făcut eu, din prima zi în care am luat maşina am şi atins-o puțin în gard.
Când eşti cu instructoru te doare-n bască, NU ai cum să loveşti maşina sau să faci vreun accident. Acolo dacă îți este frică poți să-ți pui mâinile la ochi şi nu vei fi un pericol în trafic.
Nu imi este frica sunt neinfricat
Si eu am inceput luna asta cu scoala. Momentan sunt la legistlatie, insa aceeasi teama o am si eu. Imi tot fac tot felul de scenarii in cap. Insa pana la urma de aceea ai instructor, sa te invete.