| nukemdfkz a întrebat:

Salut, de ce mă simt așa de singur mai mereu, mai ales noaptea, deși am iubită și prieteni (2-3)? De exemplu acum am un sentiment așa de nasol, de singurătate etc. Cum pot face să nu mă mai simt așa?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Lorennn a răspuns:

Melancolia. Incearca sa faci ceea ce iti place, sa faci activitati care te fac fericit, sa iesi intr-un loc frumos cu iubita ta sau cu prietenii, sa te distrezi, sa mananci ce iti place etc. Si gandeste-te creierul uman este unul foarte complex si dificil pentru ca daca stii cum sa il minti prin faptul ca de fapt te simti bine cand el iti spune ca " ma simt singur" atunci iti vei crea o stare de bine, totul tine de cum gandesti tu, gandeste-te de ex: ca nu esti singur, ca esti bine, ai prieteni si o iubita care te inconjoara si cat de norocos esti prin ai avea cand altii nu au pe nimeni, minte-ti crierul prin ai dovedi ca tu de fapt esti inconjurat de persoane dragi si nimeni si nimic nu te face sa te simti singur. Totul tine de autocontrol mental si crede-ma functioneaza.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Știi ce înseamnă o meditație?
Să te gândești că.
Să fii singur când ești împreună cu ceilalți și împreună cu tot universul când ești singur. încearcă asta.