| HahahaAb a întrebat:

De ce numai rau ti se intampla, numai probleme? Viata asta e asa de nedreapta si parca nu se mai termina necazurile? Vin unu dupa altul? Si atunci cand vrei sa plangi la cineva nu ai unde.Esti inconjurat de atat de multi prieteni si totusi nimeni nu stie ce e in sufletul tau.De ce?

2 răspunsuri:
| FeelLove a răspuns:

Viata e grea, In viata nu faci tot timpul ceea ce iti place, dar trebuie sa faci in asa fel incat sa-ti faca placere sa faci anumite chestii. Cu toate ca viata e grea are si parti bune, eu personal imi iubesc viata si am vise pe care vreau sa le implinesc. Cat despre prieteni, e greu sa-i gasesti pe cei adevarati.Ai nevoie de o persoana care iti este prieten adevarat si care sa te asculte, sa-ti dea sfaturi. Eu cred ca te`ai putea intelege mai bine cu o persoana de sex opus. Trebuie sa gasesti persoana potrivita careia sa-i spui ceea ce simti ca sa te inteleaga. Nimeni nu stie ce e in mintea ta daca nu vorbesti. Trebuie ca mereu sa privim partea lina a paharului. Sper ca te-am ajutat si sper sa ai o parere mai buna despre viata! :*

| HahahaAb explică (pentru FeelLove):

Si eu am o parere foarte buna despre viata, dar uneori parca mi se pune pe suflet.