Dar vreau sa aflu de ce. Pentru că această stare îți servește o nevoie mai profundă. Caută acea nevoie.
Ai și găsit-o singur, acea fată. Acolo este nevoia ta.
Dar una e sa zici si alta i sa aplici. Chiar așa! Care este ceea ce te împiedecă să aplici? Ce se întâmplă dacă nu aplici?
Devii posomorât. Deci alegi să fii posomorât. De ce? Că ți-e frică de ceea ce ar putea să se întâmple între tine și fata aceea.
Ce s-ar putea întâmpla? Să îți pierzi liniștea anterioară, în care, așa cum ai spus, nu prea făceai nimic deosebit, vorba ta de mai sus. Deci cum af fi să gândești că lângă fata aceea este și acolo liniște și nu mai este posomoreală? Fiindcă lângă ea se satisface o nevoie mai profundă, aceea de a avea o fată prietenă.
Cum faci să ți-o satisfaci? Să treci de la zis la aplicat.
Verifică asta. Aplici, deci acționezi. Ia să vezi, trece posomoreala?
Probabil cel mai bun, inteligent și logic răspuns pe care l-am văzut.
Va multumesc pentru sfaturi și am sa va dau dreptate cu absolut tot ceea ce ați spus.
Imi pare bine că te-am putut ajuta. Am învățat și eu asta chiar recent la un curs NLP. Mă refer tehnica Transformarea esențială - Core Process dezvoltată de Connirae Andreas. Ce am învățat am aplicat foarte succint și destul de vag, la cazul tău. Găsești pe You Tube mai aprofundat despre, în engleză.
Poate chiar este legat de stresul examenului de capacitate...
Mai mult odihna si hrana sanatoasa!
Vreau sa mai adaug faptul ca n am nevoie de alte persoane cu care sa discut, dupa cum am mai vazut la altii, pe acest site pentru ca nu e ceva permanent, e ceva temporar si dupa parerea mea nu e ceva prea serios, sper, deci v as sfatui sa nu sariti cu gura pe mine cu raspunsuri banale ca ''vai saracutul ai nevoie de ajutor''. Daca va ganiditi sa lasati comentarii de genul asta v as sfatui sa nu mai postati un comentariu. Sper ca m-am facut inteles.
croissant întreabă: