anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva timp ma preocupa gindu sa intemeiem o familie( un bebelus) Dar mai intii de toate sa va zic povestea mea.Neam intilnit ceva timp cind eu aveam 18 ani am inceput sa inchiriem o garsoniera pentru noi 2, iubitu meu lucra eu faceam cursuri( de specialitate frezer) ne m-ai ajutat si parintii lui cu banii din cind in cind( parintii mei nu mai sunt in viata pe cind eu aveam 15 ani am crescut cu matusa mea) deci ne descurcam in doi. Dupa ceva timp parintii la iubitu meu niau invitta la o cina ( noi neam dat seama ca au ceva sa ne zica) si am avut dreptate ei sau hotarit sa mearga in Germania la munca iar noi 2 sa raminem in casa lor sa avem grija de una alta sa fie totu in regula( sincera sa fiu nici eu nici iubitu meu nu eram de acord cu treaba asta dar nu am vurut sai dezamagim si am acceptat) Si deja de 3 ani locuim in casa aia parintii la iubitu meu vin in vizita de parca ar fi casa noastra( noi nu am acceptat sa traim 100 de ani in casa aia, dar se vede ca ei aveau doar satisfactie si traiau viata la maxim plecau veneau de sarbatori totu era pregatit aranjat ca la hotel.Mentionezi ca eu si cu iubitu meu nu suntem logoditi nici inscrisi.Si uite ca dupa 3 ani ei sau gindit sa ne traga in Germania cite unu, doar ca eu trebuie sami deschis viza una alta ceva mai complicat( adica va mai dura ceva timp poate si citeva luni) insa eu am deja 21 de ani vreau sa am o familie, sa facem nunta, sa avem casa noastra, totul pentru a fi fericiti. Nui de ajuns ca am stat si am ajut grija 3 ani de casa lor acum sa mai si traiesc cu ei.Nustiu ce sa fac.Imi doresc foarte mult un copil- doar ca iubiu meu zice sa mai asteptam putin sa facem totul anostru, dar timpu trece nu vreau sa fac copii la 30 de ani, vreau sa fiu mama tinara si sa pot sami ajut copii sa fiu linga ei mereu.Nustiu daca ma intelegeti am de spus mai multe dar e de ajuns cit am zis. Vreau sfaturi pareri din partea voastra asupra gindurilor mele. Ofer cu mare placere Fundita la cel mai folositor sfat.

2 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Gandeste-te ca un copil necesita mult timp. nu poti sa il lasi si sa te duci sa iti faci trebuirile. trebuie sa stai cu el 99% din timp. plus bani
ai 21 de ani cred ca mai merge sa astepti 1-2 ani sa aveti un camin sigur iar iubitul tau un servici stabil de unde sa va intretineti.
asta e parerea mea acum voi faceti cum vrei happy
intr-adevar sa ai un copiil este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla insa in acelasi timp este si foarte mare responsabilitatea (sa ai bani pentru doctor, pempersi, hainute, etc etc, timp sa ai grija de el, sa il educi). si problema cea mai mare cred ca este timpul pentru ca tu ca femeie mai ai si alte treburi de facut gen mancare, curat, spalat. plus bebe. daca ai avea pe cineva care sa te ajute (mama lui sau o sora ceva) ar fi foarte bine.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Lol,femeie,calmează-te că avortezi copilu' pe care încă nu-l ai.
Şi nu mă dau în spectacol, am dreptul să răspund la ce întrebare vreau. Pur şi simplu am zis ce am gândit. Dacă vroiai un sfat nu trebuia să scrii toată compunerea aia potrivită pentru forumurile de mămici şi neveste.