Timida esti dintotdeauna.
Prin fi tu insuti, vreau sa-ti spun sa nu incerci sa pari altcineva in preajma oamenilor, nu te imbraca in ceva ce nu-ti place doar pentru ca ei" o fac, nu asculta muzica pe care o asculta ei, daca nu-ti place, fa-le pe toate in felul tau..si crede-ma cineva tot iti va ramane alaturi. Cred ca-i mai important sa ai un prieten, doi. putin.dar pe care sa te poti baza mereu, nu-ti cauta prieteni care sa-i ai doar pentru a iesi la sucuri si sa n-ai ce vb cu ei.
Si nu incerca glume, poate n-or sa-ti iasa, si n-as vrea sa stiu ca razi singura. asa cum am mai patit-o si eu...asta dupa ce va imprieteniti suficient.
Doar vorbeste cand consideri ca este cazul, deci deageaba vb mult si fara rost. Sper ca ma-ntelegi.
Incerc sa-ti spun ca nu trebuie sa disperi, treptat te vei putea apropia de cateva pers, nu prea ai cum intr-o sapt.
Pai. fii chiar tu insati!
Nu trebuie sa te schimbi, ca nu esti semafor ! Cine vrea sa faca parte din viata ta te accepta asa cum esti! So. cauta prioritati comune, subiecte preferate si spune-le ca vrei sa vorbesti cu ei.
Uite, ii poti invita la tine acasa. sa. va uitati la niste filme, sa faceti karaoke, sa faceti pizza..sau pur & simplu sa va plimbati prin parc! Bafta! :*. si cati ani ai?
Si eu patesc mai mereu fa-ti curaj! Eu imi caut un motto care sa ma motiveze un citat si de obicei mi l scriu pe incheietura mainii si cand imi e frica sa vb cu cineva imi aduc aminte de citat si imi fac curaj. Sper ca te-am ajutat