| SuntMidu a întrebat:

Salut! De ceva timp vorbesc cu o fata și ma înțeleg super bine cu ea. O început sa-mi placa foarte mult de ea, dând și ea semne ca ma place. Problema e ca ma comport doar prietenesc cu ea…mi-e foarte rușine când sunt de față cu ea să fac gesturi sau să-i zic lucruri "de dragoste". Mi-aș dori să-mi spuneți cum aș putea regla situația încât să fiu împreuna cu ea. Țin foarte mult la fata aceasta și simt ca și ea ține la fel, mereu caută motive să ieșim sau să stăm pe apel. Și aș dori și câteva sfaturi să-mi înving frica de a face lucrurile pe care le am in cap cu ea când sunt de față cu ea. Sper ca ați înțeles.

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pentru început o inviti la ceva întâlnire, lași emoțiile acasa și te gândești că ești cu o "prietena" pe care nu ai mai văzut-o de mult și acum începi să povestești.
Cum vorbiți, începi să îi mărturisești " Am tot amânat sa îți spun, dar acum cred ca este momentul potrivit" spre ex, poți formula altfel și ii spui ca o vezi în sens romantic nu prietenesc.
Mare lucru nu ai ce sa pățești, maxim te refuza.
Dar ce contează?
Ai încercat și ți ai invis emoțiile, pierderea ei dacă ajunge sa te refuze, sunt 1000 de fete în lume, găsești tu fata potrivita( știu ca acum ești setat ca o vrei doar pe ea, dar asta este realitatea.)

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Frica o iei in dinti sau de gat si faci ce simti. laughing Alt sfat mai bun decat sa ii spui direct ca iti place sa petreci timp cu ea, ca iti este draga mai mult decat o prietena, etc nu vad care ar putea fi. Nu trebuie sa faci declaratii de dragoste ca in filme.Si cuvintele simple au farmecul lor.Ii poti spune chiar fix ce ai descris aici despre ea.

| AdioTPU a răspuns:

Spune-i că ții la ea mai mult decât ca la o prietena.