Buna! Stai calm/a. Nu se intampla nimic. E bine ca nu s-a ajuns la mai rau. Eu cand iau o nota mica, parintii nu imi mai dau mancare 2 zile la rand si trebuie sa imi iau mancare cu banii mei. Revenind, nu te panica. Profa de religie mereu ne-a zis sa nu ne omoram sau sa ii lasam pe altii sa o faca doar daca avem o nota mica. Sunt sigura ca si mama ta a avut note mici la viata ei, macar una. A zis asta doar ca sa te axezi mai mult pe invatat si crede-ma ca asa e.
Mersi de atentie. Sper ca te-am ajutat Raspuns castigator?
Ti-a spus asta ca sa te faca sa inveti, sa nu mai iei note mici. Este mama ta si te va iubi mereu.
O sa ii treaca dupa ce vei lua un 10 tot la fizica, incearca sa fi mai bun la invatatura sa ajungi cineva.
Ai carte ai parte.
Sa pui mana serios pe fizica si sa iei un 10, ca sa te iubeasca din nou si totodata sa corectezi media aia, care te poate duce la corijenta si evident te lasa fara sanse sa intri la un liceu militar.
Probabil din cauza notei
Am pus această întrebare, findcă nu puteai trece de la existență la inexistență.
A zis-o la nervi, stai linistit, o sa-i treaca.
Multi spunem chestii rele la nervi dar apoi ne pare rau si ne cerem iertare.
Si mie mi-au zis parintii vrute si nevrute la nervi dar nu au incetat nicio clipa in a ma iubi.
Nu inseamna ca daca ni se spun acele lucruri acestea sunt si adevarate sau ca parintii nostri gandesc astfel despre noi.
La nervi, ratiunea noastra se diminueaza si nu mai gandim logic ceea ce spunem si dam frau liber impulsivitatii.
Încearcă să-i explici că o notă mică nu te face mai puțin deștept și că în afară de medie, notele nu te ajută în viață. Am trecut prin ceva școli și studii, am luat note mici și note mari, dar niciodată în cariera mea nu m-a întrebat cineva „De ce ai luat notă mică atunci la fizică?" Încearcă să înveți din școală tot ce e necesar să te dezvolți ca om, către o viitoare carieră, și sper ca mama ta să te încurajeze și să nu te demotiveze.
Lol, tu stii ce înseamnă sa răspunzi serios la o intrebare? Sau nu te-a învățat mămica? Măcar răspunde serios dacă răspunzi