| elcosmin a întrebat:

De curand ne-a venit un coleg nou in clasa si stau in banca cu el. Ce mi s-a parut ciudat la el, a fost ca la sport cand imi dadeam tricoul jos, el se uita intruna la mine, si intr-o alta zi, la coada la magazin se uita la fundul meu. El asa are prieteni baieti, si se joaca jocuri de baieti, dar treburile astea m-au pus sa ma gandesc daca e gay. Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate doar se uita, si eu studiez oamenii din cap pana in picioare inclusiv funduri fie fete/baieti si asta nu inseamna ca vreau sa sar pe ei lol prea te ataci

| WaterDrop a răspuns:

Si daca e gay, ce? Te crezi atat de frumos incat esti speriat sa nu sara pe tine sa te violeze? laughing Lasa baiatul in pace, sa se uite. Poate ai un fund frumos si este gelos ca nu este si al lui la fel.

| elcosmin explică (pentru WaterDrop):

Dar dc sariti asa? Eu nu am acuzat pe nimeni, doar am vrut sa va dau cu parerea. Ce ati fi crezut voi daca va analiza cineva

| Rotazi a răspuns:

Cati ani ai tu?
Oare nu e pura curiozitate la el?

| elcosmin explică (pentru Rotazi):

Am 18 ani. Conteaza cati ani am? Ce ar fi sa incep si eu sa ma holbez la cùrul tau, baieti fiind amandoi. Cum te-ai simti?

| Rotazi a răspuns (pentru elcosmin):

Te-am intrebat pentru ca pe la 10-12 ani e mai mare curiozitatea decat poftele.
Dar daca ai 18 ani, deja ma intreb cat de serios esti tu, gandindu-te imediat la astfel de chestii.

| elcosmin explică (pentru Rotazi):

Nu sunt curios, doar mi-am pus o intrebare ca sa stiu si eu langa cine stau. Doar cer pareri, nu atac pe nimeni