| Odinn a întrebat:

De la anul vreau să mă apuc de video blog ( vlog ), ştiu că la început o să fie greu, dar de la început promit ca videoclipurile mele să fie de calitate ( o să-mi cumpăr echipament bun ). Întrebarea mea este : despre ce aţi vrea să fie video blogul?

3 răspunsuri:
| Mexx99 a răspuns:

Buna! In primul rand cred ca trebuie sa iti alegi un nume, daca iti place numele tau real poti sa il pui pe ala.Cred ca ar trebui sa ai idei originale,sa incepi cu un ''intro''in care sa le urezi bun venit pe canalul tau si sa spui cateva lucruri despre tine. Apoi,aici depinde de ce vrei sa contina vlogul ( tutoriale de make-up sau vlog ''normal'') poti sa faci video-uri serioase in care sa abordezi niste subiecte serioase, sa vorbesti cu ''noi''ca si cum ne-am cunoaste de mult timp. Poti sa te inspiri si din alte vlog-uri ( din strainatate, gen Bethany Mota, sau bubzbeauty, etc) ideea e sa vii cu ceva nou care sa prinda la ''public''! Mult succes si vreau sa ma abonez si eu la canalul tau! Funda?

| Florescu23012000 a răspuns:

In primul rand, alegeti un nume original si totusi tampit. Asta ii place societatii. In al 2-lea rand, cauta-ti programe de editat. Invata-le. Pe de alta parte trebuie sa faci ceva original pe care sa nu-l mai fi facut nimeni. Daca faci ceva ce fac si ceilalti, vei avea multi care nu vor aprecia si iti vor spune ca X e mai bun si ca il copiezi, asa risti sa pari plagiator. Trebuie sa ai un folder ca melodii ca sa le pui la video-uri. Depinde ce vrei sa faci. Si da, trebuie sa ai si un intro zapacit. Nu in ultimul rand, ar trebui sa inveti toate efectele si toate cele la camera si sunet. Mai bine lucrezi mult pentru un lucru bun decat putin pentru ceva in care ai investit suficient de mult. In fata ta pune o oglinda, controleaza-ti miscarile, mimica fetei, gesturile s.md. Succes! :*

| Shattered a răspuns:

Despre tine, despre noi, despre orice. Dar orice-ar fi, te rog, nu te inspira din PewDiePie. ((: