| MarioOnette a întrebat:

Salut.de mult timpl stau numai acasa adica merg doar la scoala si gata si prieteni nu prea am si cind ma cheama sa ies afara nu vreau de parca mii incomod sa stau cu cineva in grup si daca ies stau si nu spun nimc, De ce oare nu am placerea sa vorbesc cu oamenii si sa ma plimbu dar mai tare imi place sa fiu singura la calculator si sa stau mereu in casa?

2 răspunsuri:
| butterflyone a răspuns:

Nu e bine sa te interiorizezi, incearca sa iti gasestu un prieten/prietena cu care sa te intelegi, sa puteti discuta chiar si nimicuri. Crede-ma, te simti super bine sa iesi si sa te distrezi decat sa stai in fata unui monitor. Probabil esti timida de fel si de aceea nu spui nimic cand iesi, intra si tu in discutie cu prietenii, spune-ti punctul de vedere, razi, zambeste...Nu lasa toate momentele frumoase sa treaca pe langa tine happy

| Rebekka97 a răspuns:

Eeeh acum si tu.Nu spune ca nu ai placerea sa iesi cu altii ca altfel nu ai mai fii postat intrebarea asta.Dar ai facut-o pentru ca vrei un sfat care sa te faca sa iesi dintre cei patru pereti intre care esti probabil acum. Poate ca pur si simplu nu ai gasit personele potrivite cu care sa te distrezi.Incearca sa-ti faci alti prieteni. Daca ai alte rude de varsta ta incearca sa iesi cu ei si alti cativa prieteni de-ai lor.Asa poti sa-ti faci amici noi si daca vezi ca te plictisesti te refugiezi langa frate, var ce-o fii.Eu cred ca e doar o pasa proasta de adolescenti.O sa-ti treaca.Fii sociabila si zambeste mult.Un zambet face cat 1000 de cuv!laughing:*