Iluzii daca continui asa chiar ai sa vezi ca fac misto de tine, atragi gandurile rele fi diferita.
Cel mai bine nu ii bagi in seama sti vorba aia cine te sufera bine cine nu si mai bine.
Conteza sa ai familia langa tine.
Nu cred ca este din cauza aspectului. Sincer cred ca ti se pare. Insa daca esti convinsa ca te evita incearca sa discuti cu prietenele tale calm si sa le rogi sa fie sincere. Atunci le poti intreba daca au o problema cu tine si daca intr-adevar te evita.
Nu din cauza fizicului tau se intampla asta, esti in perioada de maturizare si asa se intampla multor fete, incearca sa-ti stapanesti nervii si inainte de a zice ceva sau a face ceva gandeste-te de mai multe ori, acum incepi sa-ti dai seama de realitate, vezi lumea diferit fata de perioada copilariei si de-aia esti asa confuza, sanatate
Ar trebui sa incepi prin a nu iti expune parerile, trairile, ofurie prietenilor ori persoanelor de care nu esti sigur ca vor sa le auda, gaseste subiecte interesante de discutat, care sa le faca placere tuturor.In legatura cu faptul ca esti mai plinuta, nu e asta un motiv pentru care sa te inchizi in tine, incearca sa faci abstractie de chestia asta iar daca tu nu te mai vezi grasuta nici ceilalti nu te vor mai vedea. Da mi s-a intamplat de multe ori sa am asupra mea o multitudine de priviri, mai aveau putin si ma mancau, dar nah asta e viata astia sunt oameni. Capul sus.