| UnBaiatSimpluSiTrist a întrebat:

Salut.

De un an și jumătate mă chinui să scap de anxietate şi de anxietate socială.
M-am îngrășat oribil cam 20 de kg. Nu am nici un prieten, nu am voință de a lucra la corpul
meu. Stau toată ziua în casă, ies foarte rar când am nevoie la magazin. Îmi este foarte rușine să spun asta dar tot ce face să mănânc, dorm, masturb3z, să gătesc și să fac curat. Nu am prieteni de nici un fel. Nu am posibilitatea de a merge la sală.
Am gânduri sinucigaşe mai zilnice. Am doar câteva motive mici şi stupide din care unul e faptul că nu suport durerea.
Am ajuns să mă uit în oglindă și să îmi fie scârbă și greață de ceea ce văd. Sunt obosit tot timpul.
VĂ IMPLOR AJUTOR!

De la familie primesc doar body shaming şi remarci oribile.

Nu am absolut pe nimeni de la care să primesc ajutor. Încerc să mă ajut singur dar chiar nu pot.
Nu mai știu ce să fac. Chiar nu vreau să mor.

Am ajuns obsedat de mâncare și m4sturbare. Am 17 ani şi chiar dacă nu vreau să îmi fac public numele puteţi să îmi spuneți Alex (nu e numele meu).

AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Invictusman a răspuns:

Se numeste tulburare anxioasa, este o forma cronica a anxietății ( fobia sociala) se tratează cel mai eficient la un psihoterapeut și medic psihiatru. Ai nevoie de calmante, de anxiolitice, anxietatea ta pare foarte serioasa.
Sincer sa fiu din descrierea ta pare a fi sindrom anxios depresiv, iar greutatea acumulata o ai din cauza sedentarismului, din cauza faptului ca nu faci mișcare, sport, stai prea mult în loc.

Ai putea face exerciții fizice acasă dacă nu poți ieși afara, sa faci zilnic exerciții în casa cât mai intense dar în mod treptat.

Trebuie sa te expui cât mai des dacă vrei sa scapi de anxietatea sociala, sa ieși din zona de confort, sa socializezi cu străini, cu oricine sa elimini acest blocaj.
Ai depresie și anxietate si trebuie tratate urgent dacă ai ajuns în acest stadiu, recomandarea mea este sa mergi la un medic psihiatru sa îți dea antidepresive și anxiolitice fiindcă pe zi ce trece intensitatea boli se aprofundează, se agravează și poți ajunge la suicid!

Faptul ca nu ai motivație și energie denota ca ai depresie în toată regula fără nici un dubiu; și faptul ca nu ai tratat la timp depresia te-o împins la izolare, te. ai izolat de societate complet și asta o determinat sa dezvolți multe frici iraționale, multe insecuritati, mai exact anxietate sociala, te temi de necunoscut, de lucruri noi, de situații în care te pune în unele conjuncturi de a fi printr-o mulțime de persoane necunoscute, de a evita unele situații care sa implice interacțiunea umana, asta a cauzat un bebut cronic a anxietății tale.

Din păcate familia ta nu empatizeaza cu tine deloc, nu te ajuta nicicum, ei ar trebui necondiționat sa te sprijine din toate punctele de vedere, sa îți fie alături.
Din cauza depresiei ai apetitul asa mărit, acționezi compulsiv și incontrolabil.

Tu ai nevoie de oameni care sa îți ofere afecțiune, care sa te înțeleagă, și sa nu te judece, ai nevoie de
O gașca vesela care sa te accepte asa cum ești și sa nu te trateze ca și cum ai avea o problema existențială ca și cum ai fi diferit.

1 răspuns:
| Maestro003 a răspuns:

Nu știu, eu tot sunt anti social, și perioadic sufer de această depresie, am prieteni dar la colegiu, în rest nu vb cu nimeni când vine vacanța, caută niște filme / seriale sau comedii cu siguranță îți va abate puțin gândurile, încearcă de unul singur să ieși în oraș / în natură și pur și simplu încearcă să analizezi lucrurile, învățate să iubești cerul și natura pentru că ești o parte din ea, zâmbește oamenilor! Cu siguranță că se va găsi cineva care va dori să facă cunoștință cu tine. Dacă ai nevoie de sfaturi sau încurajare poți să te adresezi la mine, eu cunosc prin ce treci