anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 zile am inceput sa vorbesc cu o fata de la liceul meu. O singura mica problema e ca ea are 15 ani, iar ru 17. Ea e clasa a 8 a, eu a 11 a. E prea mare diferenta? Ea este chiar frumusica si nu pare de 15 ani. Ea a inceput conversatia, dupa care a a inceput sa imi trimita poze cu ea pentru a-mi da cu parerea, a inceput sa imi povesteasca despre ea, etc. Ar fi un semn ca ma place, sau doar vrea sa faca conversatie? Dupa cate am vorbit, a cam inceput sa imi cam placa si mie de ea. Cum pot sa ii dau semne ca mi-ar placea sa fie prietena mea daca o invit in oras?

2 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Păi într-o zi când vorbiți ii poti spune ceva de genu : Tre sa merg la mall sau nu stiu ce să vad ceva ( alegi tu ) ori o inviți când e frumos afară la o plimbare si atunci vezi dacă te place si ea sau nu ca asa pe net poate caută doar sa vb cu tine cand tu iti închipui alt ceva.

| FrateleTedur a răspuns:

Diferenta nu este foarte mare, insa ai grija: ea la 15 ani probabil ca nu e pregatita pentru o relatie intima, asa ca, daca ajungeti impreuna, nu o forta sa fac sex cu tine, ca nu o sa iasa bine, crede-ma.
Daca ti-a dat poze cu ea etc., inseamna ca te place 99℅, pentru ca fetele sunt tot timpul atrase de baieti mai mari ca ele, si din cauza asta am avut mult de suferit.
Daca iesiti in oras, incearca sa faci contact vizual cat mai mult cu ea, uita-te in ochii ei si zambeste, fara un motiv anume. Daca zambeste inapoi, e clar ca te place. Incearca sa o ti de mana, si cand crezi ca v-ati apropriat destul, pune-i mana dupa umeri. Daca te lasa, ai terminat practic.
La finalul intalnirii, baga o schema d-aia cu " Mi-a placut foarte mult sa stau cu tine... " etc. si spune-i ca vrei sa fiti impreuna.
Bafta, si sper ca te-am ajutat.