| CPAElites a întrebat:

Salut
De vreo 3 ani am o pasiune pentru motociclete, sunt constient de starea drumurilor din Romanica noastra si mai ales de incostienta c0calarilor cu "bemweuri" si alte conserve.
Momentan nu am posibilitatea de a incepe o scoala moto ( cea mai apropriata scoala este la 60km de mine si drumul costa..momentan nu am niciun job ) nu stiu nici macar codul penal etc.
Am niste intrebari :
Eu daca ma enervez sar la bataie, de exemplu daca unu imi taie calea, cu siguranta conducatorul nu va scapa asa usor : injuraturi + pumni in parbriz si probabil oglinda sparta/rupta.
Ma gandesc sa-mi cumpar un suport de numar rabatabil electric, acesta va fi folosit in situatii de road rage ca sa nu fiu prins ( ruptul/spartul oglinzilor ), daca acesta nu mi-a vazut nr-ul sau daca nu au existat martori care sa-mi vada nr-ul inainte sa-l rabatez cu siguranta voi trece la actiune.
Eu ma intreb daca exista pedepse pentru asemenea fapte..Si daca exista, care ar fi acelea?
Multumesc!

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă dta ai road rage, turbare la drumul mare, eu zic să nu îți iei motocicletă deloc.