Hei, nu o sa iti fie asa greu. NU fi asa sigura ca toti o sa fie cu cei mai buni prieteni in clasa In plus, toata lumea o sa fie deschisa sa lege prietenii si daca esti o fire sociabila sigur te vei acomoda repede. Incearca sa fi draguta cu toata lumea, sa faci glume etc.
In nici un caz nu sta in spatele clasei si punete in banca cu o fata si incepe sa vorbesti cu ea ca sa iti incepi acomodarea. apoi incepi sa vbesti si cu restul colegilor din clasa. dar sa nu va faceti "bisericute"=>adica sa stati cate 5-6 intr-o parte 5-6 in cealalta parte. sa fiti uniti in primul rand. si cu exu cand te vezi nu il baga in seama. e simplu. sper ca te ajuta
pa pa
Si mie imi este frica de clasa a 9 a deoarece nu cunosc pe nimeni. Ne descurcam noi >Succes
Eu nu o sa te menajez deloc.Nu imi sta in fire
Si eu am intrat la cel mai bun liceu din orasul meu.Si mie mi s-a zis ca nu e dracu asa de negru.Si asa e. E doar Iadul pe pamant in liceul alaIn afara faptului ca se face matematica la greu(desi nu sunt la profil mate-info fac M1 pana intr-a 12
), e un program de invatare infernal. Daca nu tii pasul poti sa te transferi din primul semestru.In prima saptamana de scoala, ne-au dat cartile si am primit la matematica, la fizica, la chimie si biologie lucrare.Cu note trecute in catalog. E un liceu respectat, de aia e si cel mai bun dar daca nu poti sa memorezi mult in timp putin nu ai nicio sansa. E un atrenament pentru facultate al dracu de dur.Desi ma simt cu mult depasita nu renunt. Daca tot am facut o prostie macar sa merg pana la capat.Pentru o medie generala peste noapte mi-am pierdut zeci de nopti.Nu regret dar nici nu sunt multumita.Asta imi trebuia daca am ascultat de altii care au ridicat in slavi liceul
Foarte adevarat ce a zis onutzu.si eu sunt fix in aceias situatie.toti mi-au zis." e super ok liceul, nu o sa-ti para rau daca te muti aici" de unde.cum am intrat am zis ca o sa innebunesc, ca o sa ajung la nebuni. dar am invatat si invat foarte multe din situatia asta.am invatat sa nu ma mai iau niciodata dupa nimeni, pana nu vad, nu cred.nu imi fac ideei din poze, aveam obiceiul sa ma uit la pozele celor din liceul la care m-am transferat si erau asa zambitori, fericiti, viata de liceu gen.de unde, ca treaba sta total altfel.
Am inceput sa vad partile bune ale celuilalt liceu. faptul ca aveam mult mai mult timp liber, aveam si colegi tampiti dar si 2-3 buni.profesorii nu te stresau. dar ca sa ma incurajez zic ca daca stateam acolo, nu treceam prin ce trec acum.si la facultate ma gandesc, depinde si de facultate.imi era mai greu.invat multe din experienta asta.insa daca as da timpul inapoi si as sti ce stiu acum.nu stiu daca m-as mai fi mutat. timpul o sa-mi zica, ca abia a trecut o luna.