| hamsterita29 a întrebat:

deci am o poveste lunga.deci in clasa a cincea aveam o prietena in clasa cu care eram prietena de mica. in clasa a sasea neam distantat chuar de eram prietene din totdeauna apoi mam imprietenit cu o fata care mi se pare mie foarte populara.colegele au inceput sa ma evite, eu crezand pur si simplu ca nu ma suporta nimeni. apoi am ajuns ca acea prietena populara sa ma trateze foarte urat, batandusi joc de mine. acum eu mam reimprietenit cu prietena mea de o viata (acum sunt in a 7 a) si m-am certat cu colega rea. acum miraculos au inceput colegii sa se comporte foarte frumos cu mine, sa fie draguti, fetele vorbesc iar cu mine si eu ma simt foarte bine cu prietena mea.acum colega rea ne urmareste peste tot, in baie cand ma aranjez cu fetele, cand ne plimbam, etc ca sa traga cu urechea si ma enerveaza foarte tare.prietenei rele nu i-a pasat de mine, doar a dat impresia la inceput ca sa ma castige, iar prietena mea chiar tine la mine. deci ea ma aranjat si pentru poza de profil si are grija sa nusi mai bata joc cealalta fata de mine. VOI CE PARERE AVETI

Răspuns Câştigător
| Miranda27 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa nu o mai bagati in seama pe fata aia "rea", lasati-o sa va urmareasca, etc. O sa se plictiseasca de asta la un moment dat. Acum depinde si ce intentii are, poate se tot duce dupa voi doar pentru ca e geloasa si vrea sa va enerveze, sau chiar vrea sa isi faca prietene noi (pe voi), vrea sa se schimbe si ii pare rau pentru ce a facut. Dar eu zic sa nu te mai "complici" si sa nu incerci sa ii fi din nou prietena, pentru ca te poate rani din nou, doar a mai facut asta. Decat sa le pierzi pe prietenele tale (si pe prietena ta cea mai buna din nou), mai bine incercati sa nu o bagati in seama, bucura-te de timpul petrecut impreuna si nu te mai gandi la ce a fostwinking. Cred ca ar fi cel mai bine...

| hamsterita29 explică (pentru Miranda27):

Nu ma astept deloc ca vrea sa se schimbe, dar mersi ca ca mi-ai confirmat ca nu trebuie sa o mai bag in seama

nu ma astept nici 1% sa se schimbe, dar

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Xulescu006 a răspuns:

Mai pune din cand in cand cate o cratimawinking

| alexutza1709 a răspuns:

Eu in clasa a 5 a m.am mutat laa o alta scoala.cu mine s.a mutat si cea mai buna prietena a mea.eu m.am imprietenit cu o fata populara, dar nu am uitat de cea mai buna prietena.pana intr-o zi cand am aflat ca fata populara nu mai vroia sa-i fiu prietena ci cmbp meu.eu fiind sigura ca cmbp me (denisa) nu o sa ma paraseasca. dar am suferi mult dupa ce am vazut ca m-a lasat pentru ea. eu si denisa am avut mereu 10 pe linie, dar dupa ce ma tradat ea a inceput sa ia 8 si 9. s- certat pana si cu mama ei pentru ca nu o lasa sa se duca la fata populara acasa.acum sunt a 6a si denisa si-a dat seama de ce greseala a facut asa ca s-a intors la mine.acum suntem cele mai bune din clasa. iar despre fata cea populara po sa spun ca nu vorbeste nimeni di clasa cu ea. sper ca ai inteles ce vreau sa zic lucrurile vor merge de la sine

| GhostGraffitistu a răspuns:

Deci....am o intrebare... fata aia, rea, este claudia si prietena ta este cosmina nu? PS...nu sunt o fata din clasa voastra si nici nu sunt fata........ca sa nu spui ca contul asta e lu claudia...,. serios