Nu mai ieşi cu ea. Însă dacă tot vrei să ieşi cu ea refuz-o în continuare. Eventual poţi pleca de acolo.Nu fi slabă. Totul depinde de tine şi cât de tare te laşi influenţată.Nu e nimic interesant la o ţigară, îţi face doar rău.
Dacă tu ţii la sănătatea ta în primul rând şi la părinţii tăi nu ar trebui să faci asta.Ai grijă ce prieteni îţi faci.Trebuie doar să nu te laşi influenţată. Depinde doar de tine.
Parerea mea este ca trebuie sa ai mai mult tupeu si in cazul in care iti pune iar tigara in gura, o iei si o rupi si ii spui ca daca mai face asa altadata, nu mai iesi cu ea.Iti spun eu ca n-o sa mai vrea sa-ti dea tigara nici daca i-o ceri.Si eu cred ca ea a observat ca esti mai moale si incearca sa te manipuleze.Nu te mai lua dupa ea de acum. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Nu fuma, e o mare prostie, o pierdere de bani, sanatate. Nu te poate obliga sa o faci. O data ce tragi un fum mai vrei unu si inca unu si tot asa pana devi fumatoare. Si foarte greu te poti lasa de fumat. Eu cand am fost si beat si tot n-am fumat, mi-au povestit colegii ca i-am refuzat si atunci.
Nu lua nici macar un fum, ca nu mai scapi de ele, zii sa-si vada de treaba ei, daca vrei fumezi tu cand ai chef daca nu nu.
N-are ce rau sa iti faca un "pufait" sau o singura tigara. Poate daca te vede ca nu iti place sau te ineci o sa te lase in pace.Dar sigur nu e ceva "mariuta" sau altceva in tigara aia? Nu vad alt motiv pentru care ar fi asa...