| SnicK a întrebat:

Salut,
Deci am o problema...
1)Daca iti place de o fata si i spui unei prietene de ale ei ca iti place de ea si poate prietena ei spune la toti...sau ma rog ar fi ceva rusine in asta? Ar rade? Si unii de ce rad daca le spui ca "Respectivului" i place de "Respectiva"?
2)Cum sa fac sa ma apropii mai mult de ea?
Si nu sunt cu "Suno si intreab-o daca vine la un suc" Asta ar fi culmea...sa o sun si zic "No Hai La Un suc, Vrei" sau cam asa... ce crede fata asta ca-i faci o farsa sau ceva, sau fiind emotionata sau speriata va zice direct Nu, este normal.
Ceva...cumva sa ma apropii vreau sa stiu va rog, unele fete sunt chiar greu...acum vad aproape toti baieti cu fetele pe coridor sarutandu-se si imbratisandu-se happy si ma gandesc cum o putut asa usor? EU am avut o prietena la 13 ani si a fost foarte usor sa fiu cu ea. m-am dat pe langa ea mult timp si dupa un timp a fost bine. si am vorbit, dar acum e cam greu.Ca acum am 15.
Va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Myr3ll1994 a răspuns:

Cel mai bine este sa ii zici tu singur nu trebuie sa pui pe alti sa ii zica. fi sincer cu ea poartate normal si nu conteaza daca ceilalti rad de tine ignorai. bafta

3 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

1)Cel mai bine pentru tine e sa nu spui nimanui, chiar poti fi batjocorit.
2)Incearca sa fii amuzant...
Succes!

| DeeDee a răspuns:

1) Sa stii ca poate fi o idee buna in functie de caracterul prietenei careia alegi sa ii spui. Daca insa nimeresti una careia ii place sa barfeasca, ala esti. Poti sa ti-o transformi in aliata si sa ii pui intrebari despre pasiunile si hobbyurile sau obiceiurile prietenei de care iti place, apoi sa va intalniti intr-un loc frecventat de ea ca din intamplare. Sau, cel mai usor va cuplati vorbind pe mess.

2) La 15 ani s-ar putea sa se simta mai in siguranta daca prima data cand sunteti in afara scolii impreuna va aflati in cadrul unei iesiri cu mai multi prieteni. Te poti apropia de ea in N moduri. Sau, mai e bun si un double date cu o prietena de-a ei si iubitul respectivei fete.

Partea buna e, cum ai spus si tu, mai toate perechile de liceeni se imbatiseaza si se saruta pe hol, fara sa se pese prea mult de cine ii vede, si fara rusine. Daca vrei sa devina a ta, ideea este sa fii sigur pe tine cand te confesezi, dar sa fii dragut si rabdator, zambitor, gata sa accepti sugestiile ei despre prima intalnire etc., sa vada ca poate conta pe tine. Si desigur, confesiunea va fi in forma "imi place de tine", nu "sunt indragostit de tine". Sentimentele prea puternice tind sa sperie fetele de 15 ani.

Eu iti urez succes si sa ne spui si noua cum a fost^^

| Saori a răspuns:

Eu zic, pentru inceput, s'o obisnuiesti putin cu ideea. Gen zambeste'i pe coridor sau cand se uita la tine, Spune'i glume, si zambeste mult. Nu trebuie sa spui la nimeni ca iti place de ea, sau cel putin, nu e nevoie. E suficient daca stii tu. Dupa cateva zile, sau, ma rog, cand vezi ca toata chestia asta da roade, poti sa rogi pe cineva, din motiv de "curiozitate" sa o intrebe ce crede despre tine. Sau, poti s-o intrebi chiar tu, dar trebuie sa fii sigur pe tine, fara sa pari un ignoranthappy In caz ca totul merge bine, cred ca ai putea s-o intrebi daca ar vrea sa fie cu tine. In caz ca nu are sentimente prea bune, nu te speria, multe fete nu recunosc. IN acest caz, Comporta-te in continuare ca si cum nu ar conta ca ea nu te prea place.happy Incearca sa-i intrii la inimasmug. Succes. AA si, oricat de mult se pare ca ar dura toata "operatiunea" asta, sa stii ca nu'i asa de mult pe cat pare. Inca vreo doua saptamani de rabdat ar fi de ajunshappy