| Havoc a întrebat:

Salut Deci am o problema care ma framanta de cateva zile incoace despre ochelari este vorba.
Deci sa va spun acum 7-8 luni am fost la control medical oftalmologic si am fost depistat cu miopie -1, 75 -1, 50 si mi s-au facut ochelari dar problema era ca eu I port doar in cas si la scoala nu afar sau astea mie foarte frica ca prieteni mei vor rade de mine.
Adica na frate am intrebat pe multi cum imi sta mai bine sau fara si toti au spus fara deci nu stiu ce sa fac adica si eu m-am gandit e spre binele meu si astea orkum la 18 ani fac operatie dar m-am gandit prieteni imi sunt cei care nu zic nimic nu rad nu pun porecle si infine.
Deci ce sa fac sunt foarte popular in orasul acesta si am o reputatie destul de bine ma gandesc sa nu mi-o stric purtand acesti ochelari care sincer au inceput sa imi placa cum privesc pe afar tongue.
Voi ce ziceti dati-mi niste sfaturi pentru ca am devenit tot mai nervos si mai iritat de parerile celorlalti

Răspuns Câştigător
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Si eu port ochelari si am ca tine miopie dar mai avansata (-4)sad.Hmm prima zi cu ochelari la scoala a fost mai bine decat ma asteptam credeam ca toti vor rade si vor face misto dar toti mi-au spus ca imi sta foarte bine.Gaseste-ti o rama frumoasa.Eu zic sa ii porti sa nu patesti ca mine, miopia din pacate creste.Pai daca chiar nu vrei ochelari ia lentile de contact dar e si greu de ingrijithappy.Nu baga in seama ce zice lumea daca tu te simti bine happy.Bye, bye Ps: nu sta mult la pc sau tv ca miopia cum am zis creste si vei ajunge ca mine sa fi nevoit sa ii porti zi de zi happy

2 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Ar fi bine sa porti ochelari, sunt foarte multe modele de rame frumoase, alege una care iti sta foarte bine si te avantajeaza.

| NeacsuAlexandru99 a răspuns:

Nu iti face griji ochelarii nu sunt o povara asa mare ia-ti o rama tare chick gen cea a lui Mickey de la Doza De Has sau alta si poartai daca nu mai tarziu in viata vei regreta plus nu ai dioptria mare asa ca! FUNDA!