Ai pus intrebarea asta de 5-6 ori si ai primit destule raspusnuri pe care ar trebui sa le iei in considerare, cred ca ori esti prost si nu le intelegi, ori te complaci in situatia de a ti se plange de mila.
Daca nu esti capabil sa inveti pentru facultate, nu mai pierde timpul inutil, ca oricum nu vei avea job asigurat la sfarsit de facultate.
Du-te acasa in satul tau, sau ia-ti de munca Full-time, nu par-time, ca sa te poti intretine ca si asa vor fii putini bani.
Invatatul programarii de unul singur la varsta asta, nu se va intampla, mai ales ca nu esti genul sa bagi picioarele la apa rece si sa tocesti, cum ai recunoscut si singur ca nu esti capabils a inveti fizica si chimia.
O a 3-a varianta este sa aplici pentru Politie sa vezi daca esti eligibil.
Iti mai dau eu a 4-a varianta: aplica pentru SOLDAT in armata, care vine cu loc de munca asigurat, salariu bun si cu ajutor banesc la chirie.
Va fi meseria viitorului. Tot mai multe operații și activități care până cum erau mecanice și conduse de oameni, de aujm înainte vor fi efectuate de mașini automate și roboți.
Părerea mea e ca încă ești la început, e primul an deci nu te lăsa așa ușor.
Așa e la început, te demoralizezi, te gândești ce relevantă au unele informații.
Ai sărit prea repede la concluzii. Vezi cum va evolua situația.