Cam bagabond el asa, eu in locul tau [-x eheee, i-as fi zis ca daca nu scoate pozele cu capcaunele alea, nu mai are ce discuta cu mine. dar daca vrei sa dai un comentariu contrar ii poti spune ca te simti mandra de el cu atatea fete langa el
Buna
Prietenul tau ori vrea sa te ffaca geloasa cu acele tipe ori este amik cu ele si a simtit nevoia sa puna si cu ele poze pe hih! ( nu conteaza cum il imbratisau in poze conteaza ce rol au ele in viata lui). si cat despre comentariu iai putea scrie ceva de genu :" frumy frumy. la pozici fara mne.va tin eu minte "
De ce nu postezi si tu cate vreo poza cu ceva tipi(daca nu ai fa-le instant)si ia sa vedem noi ce zice al tau? zi-i ca sunt amici de-ai tai.Ai sa vezi ca va fi mai atent fata de tine si fata de sentimentele tale.Eu nu as scrie nimic la pozele lui. fa mai intai miscarea asta inteligenta si mai vb.
Indiferenta, ai?
hmmm...
fa-le complimente tipelor de langa...
gen
"e draguta "
ceva de genu'...
In plus, daca esti geloasa, probabil ca el stie. Si daca stie, degeaba-i lasi tu comentarii "indiferente"
Sepoate ceva maaai, nu stiu cum sa zic, un comentariu care sa il impresioneze sau, sa-l faca sa simta indiferenta mea
'voiib-)
frumosi frumosi
va iubesc'
sau nu stiu
'scumpi, adorabili'
ceva frumos