Mie imi place emo doar stilul lor... dar nu si modul de a trai! E foarte ciudat sa te tai cu lama si sa iti bagi pirsinguri.ma rog dar cel mai bine e sa renuntim la emo dar nu si la stil...
Sa te duci la psiholog si sa nu-i zi nimic psihologului.sa-l ignori pe psiholog.
Emo îs penibili rău.
Adică...atunci când părinţii tăi îţi cereau explicaţii, tu puneai botul şi te închideai în camera? Ce dracu e asta? Fugi aşa de probleme? Ai părul mare? Adică? Ai breton de-ăla de-ţi acoperă toată faţa? Care-i rostul lui? Să-ţi strâmbe gâtul? Majoritatea care au breton de-asta "şmecher" ţin capul aplecat intr-o parte fără să-şi dea seama, ca să vadă mai bine.
Au dreptate părinţii tăi. Ce dracu să crezi sau să faci când copilul tău se mutilează? Chestia asta denotă un grad ridicat de prostie din partea ta. Poate nu e nevoie să ajungi la psiholog. Te poţi controla şi singur.
Si eu am fost emo pana mi-am dat seama ca nu merita. Mi-am pierdut prietenii parintii... nimeni nu mai avea incredere in mine, a fost ingrozitor. uite macar incearca sa te schimbi sa le faci pe plac parintilor tai, macar sa-si recapete inrederea in tine. La inceput va fi extrem de greu crede-ma, dar chiar merita sa incerci... fa-o pentru parintii tai, macar atat merita si ei pentru ca te-au crescut si te-au educat! succes mult. vei avea nevoie. pup
Emo,serios? de ce esti emo, ma rog? pentru ce? iti baga bani in buzunar, te hraneste? asculta poate ca esti trista dar lasa-o in colo de emo, ce ai patit.de ce te tai cu lama? te face mai bine? iti da imunitate? piercing in gura, nu poti mesteca bine! scoateti piercingurile, imbracate normal si gata nu te mai omoara nimeni nici dirga, nici pshiologul!
De ce dracu sa-ti pui pircing in limba? E mai interesant sa ai o bucata de fier in gura?
De ce sa te tai pe maini ? Tu gandesti inainte sa faci un lucru?
Si trebuie sa mergi la psiholog, pentru ca da, daca te tai pe maini ai o problema.
Si eu merg la psiholog si nu am astfel de probleme.
Pur si simplu tu nu vrei sa fi ajutata, mergi la psiholog ca altfel o sa fie mai rau.
Esti tu emo? Un emo adevarat, nu s-ar inchide in camera la orice problema.Mai ales, un emo adevarat nu ar da de veste ca s-a taiat cu lama! Cum de stie diriginta ta ca te tai? Ai spus tu cuiva! Faci asta ca sa fii in centrul atentiei? Si eu sunt emo, dar niciodata nu m-am dat mare, am stat in banca mea.