anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,am un prieten, are 15 ani, suntem prieteni de 3 ani,bun,in ultima jumatate de an il vedea-m mereu deprimat si foarte trist,cand citea-m bancuri,eu razea-m el plangea,foarte ciudat,mda,ok,am incercat sa vorbesc cu parintii lui,ei mia-u zis ca si cu ei se comporta asa,ok,ieri am fost pe la el,el nu era acasa,erau doar parintii, am stat de vorba cu parintii lui vreo 20 de minute,a venit si el,si incepand de atunci mia-m dat seama de ceva: prietenul meu e 'emo',ok,cand am auzit de cuvantul asta 'emo' nici nu stiam ce sa cred(nu stiusem eu ce inseamna emo),ok,am cautat pe wikipedia despre emo,bun,am vazut tot despre ei si sincer chiar imi da putina frica,el(prietenul meu) vrea mereu sa se sinucida, sa isi taie venele.PS:In ultimele 6 luni sau intamplat lucruri oribile pentru el,la parasit iubita(o iubea enorm de mult), au murit bunicii lui(si din partea mamei si din partea tatalui) si a murit si sora lui.Acum,eu inteleg de ce este deprimat,dar el mereu era fericit si vesel mereu,mereu cand eram eu trist,el ma ajuta mereu si ma facea fericit.Ok,as vrea sa fie si el fericit,sa nu mai fie 'emo' si in special, sa nu isi mai taie venele si sa nu mai zica toata ziua ca se omora.:-s.Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ananas2 a răspuns:

El trebuie sa inteleaga ca trebuie sa treaca peste toate.tu nu poti face mai mult decat sa vorbesti cu el sa il asculti sa il ajuti sa isi deschida sufletul, sa nu mai stea inchis in el.

1 răspuns:
| Burlacu006 a răspuns:

Pai incearca sa-l faci sa uite de probleme, ganduri triste si alte chestii fa-l sa se simta bine