| test5 a întrebat:

Deci am un "prieten" cu care sunt prieten de la scoala din clasa 1 si acum in prezent pe clasa a 10-a cu care nu mai suport sa stau pentru ca ma injura, ma loveste...ma supara fara nici un motiv pentru ca nu FAC ce vrea el de ex:EL:Azi vi afara! Eu:Nu vin nu am chef. EL: Ba' viiii! bip bip deci imi vine sa il omor dar eu sunt o fire mai calma si ma stapanesc sa raspund ca si el. si vreau sa imi dati un sfat cum sa ma "despart" de el fara sa faca crize si sa accepte situatia sad FUNDA MARE PREMIU!

Răspuns Câştigător
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Cred ca cel mai bun mod ar fi sa ii explici ca daca nu se schimba tu nu-l mai poti accepta ca prieten. Spune-i ca tu ai nevoie de un prieten care sa te sustin mereu nu sa te bata. Pana la urma va stiti de mult si daca a mai ramas vreun strop de prietenie in el va intelege. Cel putin asta e modul in care procedeaza fetele si funcioneaza destul de bine! Orice ai alege, nu incepe si tu sa-l injuri sau sa te bati pentru ca asta nu este categoric un mod de a proceda cu RATIUNE. Succes!

2 răspunsuri:
| AmaliaMocanu a răspuns:

Tu esti fata sau baiat? Ma rog nu conteza! Ideea e ca nu iti e prieten adica n8u asa se comporta un prieten! Sau poate trece printr-o anumita perioada! Nu poti sti ce se intampla! De ce nu vorbiti si lamuriti situatia?(daca esti baiat s-ar putea sa nu te incante sfatul asta)Oricum ar trebui sa te gandesti mai bine daca il numestin "prieten"

| test5 explică:

Multumes tuturor! Sper sa mearga "faza" chiar daca functionaza la fete desi eu sunt baiat, mersi inca o data.winking