anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluthappy!
Deci as vrea sa va intreb ceva
Vara asta vreau sa imi iau un telefon Nokia c3. Vreau sa stiu daca isi merita banii (4 milioane),daca este bun, ma pot baza pe el, nu face figuri, nu se descarca repede daca contactele sunt incluse in memoria interna, si daca va place si voia sau daca avetihappy
Va multumesc
Dau funda.
Si inca ceva, daca exista si alte culori in afara de negru, gri, alb-auriu, rox, mov, verde. As vrea pe albastru un pic mai inchis ca cerul sau alb, de unde pot achizitiona si asemenea carcase si cat costa?:d

Răspuns Câştigător
| daddy001 a răspuns:

Dupa parerea mea, este un telefon bun la pretul asta! Este rezistent la cazaturi(mie fara sa exagerez are la activ 20 de astfel de experiente), bateria ma tine cel putin 4 zile!
Carcase se poate cumpara de la Vodafone sau de oriunde altundeva(dar sa fie originala)!

4 răspunsuri:
| bogotu300 a răspuns:

Iti zic sincer ca nu merita pentru ca am avut si e o prostie mai pui 1 milion si un pic si iti iei Samsung galaxy mini sau fit bafta funda pls

| julie71010 a răspuns:

Eu mi-am luat unul cu 180 de lei in stare perfecta. Si, da telefonul e foarte bun. Dar nu merita sa dai atatia bani, si carcasele de pe orice site cum ar fi okazii, tocmai sau mercador la un pret convenabil. daca nu doresti neaparat o carcasa poti sa achizitionezi o husa de silicon. happy

| theoanna a răspuns:

Eu sincer nu ti l-as recomanda, nu e chiar asa de performant, eu am un Samsung galxy fit si un Nokia 302( sunt vreo 5 mil jumate) succes!:*

| KittyLaura a răspuns:

Eu am. chiar acum vorbeam la el.e super bun :X adica mie mi se pare excelent la banii istia ..Mai am si alte telefoane, dar ista e cel pe care umblu acum, plus ca scriu mesaje repede. Si da! Exista carcase! se poate sa iei carcasele si din magazinul din care il cumperi[poate are]. Carcasele sunt in jur de 30-40 lei din cate am vazut :X Sper ca ti-am fost de folos ~! Funda?