| TTCobain a întrebat:

Deci...Cunosc un băiat de 10 ani. Am fost împreună la grădiniță, și acum suntem împreună și la școală. Mi-a spus cam acum o luna ca ma place și și eu îl plac. Dar de atunci nu mai vorbește cu mine și nu mai suntem la fel de apropiați ca înainte. Ce sa fac? Help PLS dau funda :3 Mss.

Răspuns Câştigător
| BadAngel3 a răspuns:

Acum ca ti-a spus, baiatul e mai timid. Ii e frica de un refuz. Plus ca, deodata ce ti-a spus asta nu este ca si cum totul trebuie sa fie ca inainte.

4 răspunsuri:
| MeForeverAlone a răspuns:

Nu te supăra pe mine, dar sunteți micuți încă. Aveți doar zece ani. Știu că în ziua de azi copiii se sărută de la grădiniță, dar chiar și așa, mai așteaptă măcar doi-trei ani. Părinții tăi sunt măcar de acord ca tu să fii într-o relație cu un băiat, la 10 ani?
Scuză-mă, chiar nu vreau să te supăr sau ceva, dar nici nu cred că sunteți în clasa a 5a măcar.

| Blackrose4 a răspuns:

Hei!
După părerea mea, sunteți cam mici pentru o relație. De fapt, nici nu se poate numi relație deoarece aveți vârste fragede, este mai mult o joacă de copii.
Dacă el nu mai vorbeşte cu tine bagă-l tu în seamă. Dar sfatul meu este să mai aştepți, cel puțin 3-4 ani. Încă sunteți mici şi e mai ok să vă vedeți de şcoală. Eu, la 10 ani înca mă jucam cu păpuşile happy.

| TTCobain explică:

N am 10 ani, pnm, am 14, îl cunosc pe el de 10 ani ce dracu

| Blackrose4 a răspuns (pentru TTCobain):

Nu te-ai exprimat cum trebuie sau poate nu am înteles eu. Dacă nu am înțeles eu, îmi cer scuze. El a făcut primul pas (ți-a spus că te place) şi aşteaptă ceva şi din partea ta. Probabil, îi este teamă.