| Metin2Empire a întrebat:

'Salut.Deci eu ma spal de minim 8 ori pe saptamana si tot transpir.Sa-mi bag ceva in ea transpiratie ca transpir mereu.Nu miroase urat ca daca ma spal nu are cum dar imi uda hainele si e enervant(la subrat).In prezent folosesc deo stickul Adidas si deodorantul STR-8.Am schimbat si am frecat toate deo stickurile posibile si nu a mers.Sa sper ca poate acest deo stick Adidas e mai bun si poate isi face efectul.Cine stie de ce transpir si cum sa inlatur problema.Tin sa zic ca nu ma dau si cu deodorant subrat, ci doar cu deo stickul.Merci mult.

2 răspunsuri:
| anonymusAlin a răspuns:

HAbar n-am laughing si mie mi se intampla la fel tongue

| DjCiprianAlexandru a răspuns:

Transpiratia nu apare doar atunci cand afara este caldura sau faci exercitii fizice, ci si atunci cand esti expus la stres, furie, rusine sau teama, procesul fiind controlat de catre sistemul nervos si tu neavand nicio putere de a-l controla. Daca este transpiratie excesiva, consulta un medic.
Transpiratia este lichidul sarat eliminat de catre corp prin glandele sudoripare, acest proces ajutand corpul sa isi mentina o temperatura stabila, nu foarte ridicata.