Incearca sa te gandesti cat timp esti cu tigara in mana:
"sunt ele bune, dar imi afecteaza plamanii, o sa mor! sunt dezamagita de mine!"
apoi gandeste-te, sau chiar uitate, la imaginile de pe pachetele de tigari, cele cu cancerul la gat, sau etc. pana ti se face scarba, iar pe urma arunca tigara la gunoi, apalate pe fata, du-te la munte ca sa respiri aer curat, apoi o sa te simti ca noua si fara dorinta de a fuma
Dar, cred ca nu o sa ai probleme din cauza asta, atata timp cand nu sunt adevarate este exact ca si cand ai bea ceai, deci nu ai probleme, ...ai avea probleme daca ai fuma tigari adevarate, fiindca ele contin tot felul de substante si plante fatale oamenilor...
deci nu-i problema dar oricum, mai bine te-ai lasa, caci fumul tot este inspirat in plamani
Pai,ca sa poti scapa de acest obicei, ar cam trebuii sa nu te mai duci cu acei baietii unde se duc si ei...Ca sa poti sa uiti.Ai putea chiar sa incerci nici sa nu-i mai vezi!Funda?:*
1 : Imi place povestea ta
2: am sa incerc si eu sa vad cum ma pot lasa
3: imi dai si mie id tau prin mesaj? :X
Mda.pai eu zic ca o sa te plictisesti repede de ele.si eu am fumat o perioada foarte scurta.dar tigari normale si m-am plictisit de ele.tot fum e.nu e nici dulce nici amar nici.e fum (nu am mai auzit din astea cu ceai dat ma rog e interesant.dar crede-ma dupa o luna ai scapat definitiv pentru ca devine plictisitor si poti trai si fara ele.)