Vezi si tu. Daca o prietena de-a ta vorbeste cu el du-te si vorbeste cu si dupa vorbeste si cu el.
Ceva gen: Ai o carte in mana pe hol si tu fiind neatenta de ciocnesti de el si ii spui ca esti neatenta ca iti pare rau si ii zici cum te numesti si intrati in vorba!
Daca nu merge mai este o modalitate cum ai zis si tu cu o colega dar incearca cu fosta lui iubita ca poate asa merge! Tu stai cu fosta lui iubita si ii zici ca iti plk de el si daca poate rezolva ceva sa va faca cunostinta dar macar fata sa fie de incredere ca eu i-am zis celei mai bune pr si a zis in gura mare pe hol!
Mai merge pe facebook sa ii trim un mesaj ca e rau si nu iti rasp pe chat si nu iti da acc pe mess asta e foate dureros pentru un baiat sa i se atraga atentia de o fata!
Mai e si inca o varianta : sa vorbesti cu o fata prin fata lui de un baiat dragut il descri ca sa il oftice!
Sper ca am fost de ajutor! funda?
Daca te place o sa faca asa.ca sa va cunoasteti, chiar daca e timid.Asteapta doar putin.Bafta
Multumesc pentru raspunsuri!:*:* aseara am fost la o petrecere si cand m-a vazut a inceput sa se fastaceasca pe acolo ...pana la urma daca am vazut ca nu zice nimic doar danseaza pe langa mine si prietenele mele m-am dus eu la el, am dansat, si astfel am facut cunostinta!