Hmm,am avut si eu cam aceeasi problema si inca o mai am...ma rog eu am doar 14 ani.Atunci cand sunt cu colegii mei ma simt asa,in plus,dar cand sunt cu alti prieteni,,, de la bloc'', parca sunt eu.Nu stiu ce sa-ti spun,incearca sa vorbesti cu cineva,cu un coleg,un prieten mai de incredere,poate ca te va ajuta; incearca sa intri in alte cercuri de prieteni, fa un sport, o activitate si ai sa vezi ca cu cat socializezi mai mult cu atat te vei simti mult mai bine.Bafta!
SAlut ionutz, am observat din ce ai povestit tu mai sus ca iti este greu sa socializezi.Esti timid pentru ca respctul de sine este foarte scazut.
Eu iti recomand pentru inceput sa te apuci de un sport, de ceva sa iti ocupe timpul, si iti faci si prieteni noi.
Pace!
Cannabisutza94@yahoo.com
vorbim acolo:*
Din descrierea ta pari un baiat foarte bine educat.Dar totusi prea timid.Toate au o rezolvare.Am dreptate?
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa te exprimi asa cum iti doresti fara sa-ti pese de parerea celorlalti. Gandeste-te ca ei nu au nimic in plus fata de tine. Anyway nu e vorba de injuraturi aici, problema e ca tu nu esti sigur pe tine si stiu cum e, am momente in care ma simt exact cum ai descris tu. Peste timiditate nu poti sa treci cu niste simple vorbe si sfaturi, trebuie sa lucrezi la asta. Daca vrei sa mai discutam lasa-mi mesaj cu idul tau. bye >