| EcstasyW a întrebat:

Salut.Deci sa trecem la subiect.De la un timp vorbesc cam des cu o fata.E de la mine dupa strada o cunosc de cand eram mici ne strangem mereu afara toti etc.Si de la un timp vb cu ea pe fb in fiecare seara asa ca amicii doar ca foloseste cam des ":*" eu zic ca e normal ca o fata sa foloseasca ":*" cand vorbesti cu ea doar ca a inceput sa foloseasca si "

Răspuns Câştigător
| ռօCօოოεռէ a răspuns:

O fata nu ai folosi":*" si alte emoticoane de genul acesta daca nu i-ar place de baiat catusi de putin big grin!
Dar mai poate fi si ironica atunci cand tasteaza ":*" ceea ce nu prea cred daca tu nu ai suparat-o.

| EcstasyW explică (pentru ռօCօოოεռէ):

Ironica nu e ca nu am suparat-o niciodata in plus mi-a trimis un mesaj cu "ce mai faci? happy :*

| ռօCօოოεռէ a răspuns (pentru EcstasyW):

Hmm..deci daca nu a fost ironica, ramane cealalta varianta. Iar daca nu i-ar place deloc de tine(aici ma refer chiar si la cum ii tastezi) nu ar pune pupici. O zi frumoasa si mersi de fundita.

| EcstasyW explică (pentru ռօCօოოεռէ):

Aveai dreptate in tot ce ai spus acum sunt cu ea big grin

6 răspunsuri:
| Ezeru a răspuns:

thinking Nu poti stii ce este in sufletul unei persoane. Vorbeste cu ea si intreab-o de ce foloseste aceste semne? Au ceva specific sau de amuzament?winking

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Ma bucur ca te-am putut ajuta si pentru ca sunteti impreuna. Sa va tina cat mai mult :X.

| Asim99 a răspuns:

Daca tie chiar iti paza incearca sa vorbesti cu ea si in acelasi timp sa arati ca te intereseaza, pentru ca asa ar mult mai usor pentru ea. In plus, daca pentru ea este ceva serios o sa fie cumva "nerabdatoare" (ca sa zic asa) sa discute despre asta.

A doua varianta....nu foarte folositoare ar fi sa-i trimiti si tu la fel, pentru a vedea cum reactioneaza.

Bafta!